Bag-in-Box hanapussit

Hanapakkaus sopii erityisesti kaikille pastoroiduille mehuille. Hanapussi on hygieeninen ja sinne ei pääse happea mehua laskettaessa. Tästä syystä avaamisen jälkeen mehu säilyy parista viikosta kuukauteen. Hanapakkaus kestää kuumia mehuja ja pakastamista. Hanapakkaukset eivät sovellu käyville tai hiilihapotetuille juomille. Hanapakkauksen todellinen tilavuus vaihtelee hieman tuotantoerittäin. Älä täytä pakkausta äärimmilleen, vaan mittaa pakkaukseen ilmoitetun tilavuuden mukainen määrä.
Bag-in-box hanapakkaus on tarjolla kolmena eri kokona - 3, 5 ja 10 litraa. Mehun säilytyspussit voidaan ostaa myös erikseen ilman pahvilaatikkoa. Et tarvitse erillistä täyttöjärjestelmää hanapussien täyttämiseksi, mutta pussin täyttöteline voi olla hyödyllinen.

Bag-in-box säilytyspussit ovat mehun, viinin tai jonkun muun hiilihapottoman juoman säilömistä varten. Säilytyspussin etu on, että omenamehu pysyy tuoreena pussissa vähintään 12 kuukautta ja avoimessa pussissa vähintään 4 viikkoa, joka on paljon pidempään kuin pullossa. Pussi puristuu vakuumiin, kun mehua nautitaan hanan kautta. Ilma ei pääse mehuun sinetöidyn hanan ja kaksoiskerroksisen pussin läpi.

Mehupussit tulee täyttää mehulla, joka on kuumennettu noin 78-80°C lämpötilaan. Omenamehun keittäminen ei ole tarpeen, sillä jo noin 78°C lämpötilassa kaikki hiiva ja käymistä aiheuttavat bakteerit tuhoutuvat. Täyttäessäsi pussin poista hana, joka voidaan helposti vetää irti pussista. Pussin täyttö hoituu 30 mm halkaisijan kolon kautta. Täyttöprosessi on helpompaa, kun hyödynnetään pussin pidikettä ja suppiloa. Täytön jälkeen päästä ulos kaikki ylimääräinen ilma pussista ja laita hana takaisin paikoilleen. Jätä täytetyt ja sinetöidyt pussit lepäämään hana ylöspäin kunnes ne ovat jäähtyneet noin 35°C lämpötilaan. Kun mehupussit ovat jäähtyneet, aseta pussi pahvilaatikon sisälle. Nyt mehu voidaan säilöä huoneenlämpötilassa vähintään vuoden ajan. Pussit voidaan siirtää säilytykseen myös ilman laatikkoa korkeintaan kaksi kerrosta toistensa päälle. Hanapussit ilman laatikkoa tulee suojata suoralta valolta.

Tämä tuote lisättiin koriin