Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99 eur tilauksille

Bag in Box hanapakkaus


Hanapakkaukseen säilöttäessä mehu on pastöroitava sekä kuumennettava 78–80 asteeseen, minkä jälkeen kuuma mehu kaadetaan muovipusseihin. Kun mehu on jäähtynyt, pussit voidaan pakata pahvilaatikoihin. Oikein pakattu mehu säilyy suljetussa pakkauksessa noin vuoden. Avaamisen jälkeen mehu säilyy noin kuukauden.

Bag-in-box –menetelmän edut:

  • Tehokas: Ei enää pullojen puhdistamista.
  • Tilaa säästävä: pussit voidaan pakata laatikoihin laatikoihin jotka ovat helposti pinottavissa ja siten helppo säilyttää. Pussiin voidaan säilöä monta kertaa enemmän omenamehua kuutiometriä kohden verrattuna pullosäilöntään. Säilytyksen vaatima tila pienenee siten huomattavasti.
  • Käytännöllinen: näin pakattuna omenamehua on helppo kuljettaa ja lähettää edelleen. Voit siten jakaa tai myydä mehua edelleen helposti ja vaivattomasti.
  • Säilyvyys: omenamehun säilöminen pussissa pidentää säilyvyyttä verrattuna pulloihin – avattukin pussi säilyy helposti 2-3 kk. mikäli pussia painetaan säännöllisesti pienempään tilaan hapettumisen ehkäisemiseksi (No Air-seuranta pakkauksen ulkopuolelta).
  • Ympäristöystävällinen: laukku on valmistettu ruoka-aine turvallisesta ja ympäristöystävällisestä polyeteenistä, joka on poltettaessa saasteetonta ja energiaa säästävää. Muovipussi ei sisällä raskasmetalleja, pehmentimiä eikä ympäristölle vaarallisia kemikaaleja.
  • Edullinen:  jokainen voi nyt tuottaa ja säilöä omenamehunsa itse, tai mehu voidaan valmistaa yhteisesti, esimerkiksi kyläkohtaisesti, edullisesti ja helposti, ilman mittavia kustannuksia tai pitkiä kuljetusmatkoja.


Bag-in-Box -pakkaus eli hanapakkaus koostuu aaltopahvilaatikosta ja sen sisällä olevasta pussista, johon nestemäinen tuote pakataan.

Koska avattuun hanapussiin ei pääse juurikaan ilmaa, säilyy mehu juomakelpoisena pidempään kuin pullotetut juomat. Hanamehua voi nauttia yli kuukauden avaamisen jälkeen. Ellei mehua ole pastöroitu, se on kätevin säilöä pakastamalla hanapakkauksessa.

Hanapakkauksen edut: luontoystävällinen, tilaa säästävä, hygieeninen, edullinen, ei pullojen pesua, kolhuista ei seuraa sirpaleita!

Tämä tuote lisättiin koriin

Jatka ostoksia