Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Mehupumput

Mehupumput ovat mehun pumppaamiseen keräyssäiliöstä astioihin mehun jatkokäsittelyä varten tai astioihin, joista se kerätään eri prosessointivaiheiden välillä. Voranin mehupumput ovat tarjolla sisäänrakennetuilla mehun keräyssäiliöillä tai ilman.
 
Valittaessa pumppua on tärkeää pitää mielessä käsiteltävä määrä ja haluttu prosessointinopeus. On myös tarpeen huomioida mehun senhetkisen sijainnin etäisyys ja korkeusero verrattuna minne mehu pumpataan. Mitä kauemmas ja korkeammalle mehu pumpataan, sitä hitaampaa on mehun virtaus. Pumppujen keskimääräinen tuottavuus on laskettu ideaaliolosuhteissa lyhyillä etäisyyksillä ja pienellä korkeuserolla.

Keskipakoinen mehupumppu Voran 2000 l/t

Keskipaikoinen pumppu liikuteltavalla jalustalla, pumpun kotelointi ja palautusputki ruostumatonta terästä. Tuottavuus jopa 2000 l/t.

Mehun keräyssäiliö sisäänrakennetulla pumpulla Voran

Keräysastia 1mm karkealla siivilälevyllä. Helppo ja turvallinen käyttö automaattisen keskipakopumpun ansiosta. Mehun keräyssäiliö sopii kaikkien Voranin hihnapuristimien kanssa. Tarjolla mallit 65 ja 100 litran säiliöillä.

Mehun keräyssäiliö ENOS25-pumpulla

Mehun keräyssäiliö ulkoisella ENOS25-keskipakoispumpulla asetetaan puristettavan mehun alle, josta se pumpataan seuraavaan vaiheeseen.

Digitaalinen virtaamamittari ENO24

Digitaalinen virtaamamittari sopii käytettäväksi nestemäisen ruuan kanssa esim. viini, maito, olut, hedelmämehut jne. Tuottavuus 30 - 130 litraa tunnissa.

Keskipakoispumppu ENOS

ENOS-keskipakoispumput soveltuvat kuumien ja kylmien nesteiden pumppaamiseen esim. viini, maito, mehu, olut jne. Tarjolla eri malleina, joiden tuottavuus on 1680 – 5300 litraa tunnissa:

  • ENOS20
  • ENOS25
  • ENOS30
  • ENOS40