Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Omenoiden murskaus

Tarvikkeita hedelmien puhdistukseen ja murskaukseen. Tuotevalikoimastamme löydät erilliset hedelmämurskaimet ja myös puhdistus-siirto-murskaus -järjestelmät.

Hedelmämurskainta käytettäessä täytyy hedelmät puhdistaa ennen niiden murskaamista. Kun hedelmät ovat puhdistettu, syötetään ne silppurin suppiloon. Puhdistin-nostin-murskaimet soveltuvat suuremman tuotantomäärän tuotantolinjoihin ja auttavat säästämään aikaa siirrettäessä hedelmät puhdistusyksiköstä murskaimeen ja mahdollistavat paremman tuottavuuden. Koneet puhdistavat hedelmät tai vihannekset, ja myös murskaavat ne samassa laitteessa. Silputtu hedelmämäski on valmis puristusta varten. 


Lue lisää marjojen murskauksesta ja entsymointista Rovaniemen Koulutuskuntayhtymän kotisivuiltaPuhdistus- lajittelupöytä Voran BRM

Puhdistus- ja lajittelupöytä BRM2000 on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistamiseen ja lajitteluun käsin.

Puhdistus- nostin - järjestelmä Voran SA200 sekä murskain RM2,2

Puhdistusjärjestelmä koostuu lajitteluristikosta, pesuastiasta, ketjukuljettimesta ja lisättävästä käännettävästä keskipakoisesta murskaimesta RM2,2. Soveltuu hedelmien, marjojen ja vihannesten käsittelyyn.

Puhdistus- murskaus- järjestelmä Voran WALC 40

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, pystysuorasta auger-mallisesta nostimesta ja lisäosana toimitettavasta Voran murskaimesta RM40. Tarjolla olevat mallit Voranin hydraulisille paalauspuristimille käännettävillä syöttimillä (100P2/180P2) ja Voran  EBP500/580/650 suotonauhapuristimet.

Puhdistuskone ja murskain WAR65 pakkapuristimelle

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, vertikaalisesta auger-tyyppisestä nostimesta sekä asennettavasta keskipakoismurskain RM5,5:sta.

Keskipakoinen murskain Voran RM 1,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 650 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Keskipakoinen murskain Voran RM 2,2

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 1000 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Keskipakoinen murskain Voran RM 5,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 4200 kg/h. Sopii siemenhedelmien, kivellisten hedelmien, marjojen ja raparperin murskaamiseen.

Murskain ruostumattomasta teräksestä Voran BG2

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruoka-aineksen käsittelyyn sopiva murskain, jossa vaihdettavat silppurilevyt. Tuottavuus 2000 kg/h.