Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hydrauliset puristimet Lancman

Lancmanin puristimet sopivat useille eri valmistajille - pienestä kotona valmistavasta harrastelijasta puoliammattilaiseen. Lancmanin hydraulisten puristimien valikoima tarjoaa eri kokoja ja designeja, jotta jokainen saa mieltymyksensä mukaisen puristimen. Puristin on kustannustehokas, tehokas ja helppo käyttää. VSPX- ja VSPIX-sarjan tuotteet tarjoavat innovatiivisen kallistettavan koridesignin, joka helpottaa käyttöä ja säästää mehuvalmistajan arvokasta aikaa tyhjentäessään puristusjätteet. Hydrauliset puristimet toimivat 2-3 baarin vesipaineella (tai 2-3 kg/cm2 tai 2-3 atm), joka on tavallisesti saatavilla kotitalouksissa.

Lancmanin puristimien käyttö on helppoa. Murskattu hedelmäaines tyhjennetään valutussäkkiin, joka sijaitsee kumisen sisäkalvon ja puristimen ruostumattomasta teräksestä valmistetun seinämän välissä. Sisäkalvo paineistetaan vesijohtovedestä saatavan vesipaineen avulla (toimintapaine on 3 baaria) ja mehu puristetaan ulos puristimesta, josta se valuu vapaasti ulos puristimen seinämää pitkin alla olevaan keräysastiaan. Tämän jälkeen mehu voidaan pumpata varastointisäiliöön. Keskimääräinen puristusaika on noin 30 minuuttia.Hydrauliset puristimet Lancman VS-A

Lancmanin VSX-sarjan puristimet sopivat pienemmille valmistajille. Puristimien korit, jalusta ja alustat ovat ruostumatonta terästä ja korien tilavuus on 35 - 80l.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPX

Lancmanin VSPX-sarjan puristimissa on kallistettava kori. Korit ja alusta ovat ruostumatonta terästä. Runko on terästä ja maalattu. Tarjolla malleina, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPIX

Lancmanin VSPIX-sarjan puristimissa on kallistettava kori ja se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Tarjolla on malleja, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.