Haluatko toteuttaa mehuasemaideasi ja ryhtyä mehuvalmistajaksi? 

Haluatko ehkä valmistaa siideriä tai muita tuotteita omenista, päärynöistä, raparperista, marjoista tai vihanneksista? Silloin me autamme sinua mielellämme!

Meillä on yli 15 vuoden kokemus alalta, joten löydämme aina parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Voimme tarjota sinulle kaiken tarvittavan laitteiston omenamehun, siiderin, soseiden tai muiden luonnontuotteiden valmistukseen omenoista, muista hedelmistä ja marjoista!

Toimitamme sekä yksittäisiä koneita että kokonaisten mehuasemien laitteistoja eri kapasiteeteilla - 100 litrasta 1200 litraan tunnissa ja jopa enemmän. Tarjoamme mehuasemalaitteita sekä pienimuotoisen että suuren mittakaavan mehuvalmistukseen.

Tarjoamme ammattimaisia ja korkealaatuisia mehuasemakoneita johtavilta ja kokeneilta saksalaisilta, itävaltalaisilta ja italialaisilta valmistajilta. Kaikkien mehuasemakoneiden ja lisävarusteiden paras laatu on taattu!

Meillä on todellakin laaja valikoima mehuasemakoneita ja lisävarusteita: yhdistetyt pesu-, syöttö- ja murskainlaitteet, ammattimaiset hedelmänmurskaimet, joilla on erittäin suuri kapasiteetti, sekä erityiset murskaimet leivän ja ruokajätteille, sähköhydrauliset kori- ja pakkauspressit, hihnapuristimet, pastörointilaitteet, laitteet Bag-in-Box- ja pullotäyttöön, poistolaitteet ja soseutuslaitteet, etiketöintikoneet, ruostumattomat säiliöt, pumput mehuille ja hedelmämassalle, suodattimet ja paljon muuta.

Tarjoamme myös ainutlaatuisia mehuasemakoneita, jotka yhdistävät useita toimintoja, kuten murskaimen sisältäviä puristimia, kuljetinpesu-lajittelujärjestelmiä murskaustoiminnolla tai integroituja täyttölaitteita sisältäviä pastörointilaitteita.

Useat ratkaisevat tekijät vaikuttavat tuotantovolyymin arviointiin ja siten oikean laitteiston valintaan.

  • On tärkeää tietää suunnilleen, kuinka monta kiloa tai tonnia omenoita on tarkoitus mehustaa päivässä tai sesongin aikana.

  • On myös tärkeää tietää työpäivien tuntimäärä mehuvalmistuksessa, haluttu kapasiteetti (litraa tunnissa) ja kuinka monta ihmistä mehuasemalla työskentelee.

  • On myös tärkeää tietää, mikä on pienin kerralla puristettava kilomäärä.

  • Suunniteltu volyymi vaikuttaa murskainten, puristimien ja pastörointilaitteiden valintaan sekä varastointilaitteiden valintaan.

Jos tarvitset lisätietoja laitteistosta tai haluat tarjouksen yksittäisistä koneista tai täydellisistä mehuasemoista, voit lähettää meille sähköpostia "Lähetä kysely" -lomakkeen kautta tai lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen info@mehupuristin.fi


Mehuasema  kapasiteetilla 500 litraan tunnissa