Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Pullojen etikettikoneet

Manuaaliset ja puoliautomaattiset pullojen etikettikoneet virvoitusjuomien ja viinipullojen etikettien kiinnittämiseen. Etikettikoneet auttavat varmistamaan tasaisen laadun pullojen etikettien kiinnityksessä, sillä ne mahdollistavat etikettien kiinnittämisen tarkalleen samaan paikkaan jokaisessa pullossa. Etikettikoneet ovat helppoja käyttää ja säätää eri pullokokojen mukaisesti. Etikettikoneen mallista riippuen on mahdollista kiinnittää etiketit vain pyöreisiin tai kulmikkaisiin pulloihin.

Etikettikone FleXlabeller PE

Manuaalinen etikettikone FleXlabeller PE käsipyörällä on täydellinen valinta lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muun tyyppisille lieriönmuotoisille esineille, joiden pinta on sileä ja halkaisija väliltä 50 - 120 mm.

Etikettikone FleXlabeller Evoluzione

Manuaalinen etikettikone FleXlabeller Evoluzione vivulla on täydellinen lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muille lieriönmuotoisille esineille, joilla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 - 120 mm.

Etikettikone FleXlabeller PE-Q

Käsikäyttöinen etikettikone FleXlabeller PE-Q on täydellinen neliömäisille ja suorakulmaisille pulloille, jotka ovat valmistettu lasista tai muovista tai muille sileäpintaisille kappaleille.

Etikettikone FleXlabeller PE-E

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-E valokennolla ja käynnistysnapilla. Täydellinen lasipulloille, purkeille, muovipulloille, tölkeille tai mille tahansa muulle lieriönmuotoiselle kappaleelle, jolla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 -120 mm.

Etikettikone FleXlabeller PE-ET

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-ET automaattisella leimauksella. Täydellinen lasipulloille, purkeille, muovipulloille, tölkeille tai mille tahansa muulle lieriönmuotoiselle kappaleelle, jolla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 -120 mm.

Etikettikone FleXlabeller PE-EQ

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-EQ valokennolla ja käynnistysnapilla. Täydellinen korkeintaan 1 litran neliömäisille ja suorakulmaisille lasi- tai muovipulloille ja purkeille.

Etikettikone FleXlabeller Evo Magnum

Käsikäyttöinen etikettikone FleXlabeller EVO MAGNUM vivulla on täydellinen suuremmille lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muunlaisille lieriönmuotoisille kappaleille, joilla on sileä pinta halkaisija väliltä 50 - 150 mm.