Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Ruostumaton terässäiliöt


Korkealaatuiset ruostumattomat terässäiliöt johtavalta saksalaiselta valmistajalta Speidelillä sopivat mehun säilömiseen tai viinin, siiderin tai oluen käymiseen ja säilömiseen. Valmistamisessa on käytetty pelkästään ykkösluokan ruostumatonta terästä, joka on paksumpaa ja kestävämpää kuin tavallinen ruostumaton teräs. Säiliöt ovat sileitä sisältä, ja niissä on legendaariset Speidelin näkymättömät saumat, jotka helpottavat puhdistusta ja estävät lian kerääntymisen. Säiliöt voidaan täyttää ja tyhjentää täysin, joka estää jäänteet, mitkä voivat vaarantaa sen sisällä olevan nesteen. Speidelin säiliöt ovat pitkäikäisiä kumppaneita ja auttavat sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla, Speidel BO

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla Speidelin BO-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 110 jopa 1600 litraan asti.

Ruostumaton terässäiliö, Speidel BD 

Ruostumaton terässäiliö Speidelin BD-sarja. Holvimaisella yläosalla ja 220 mm täyttökuvulla. Vaihteleva tilavuus alkaen 100 jopa 320 litraan asti.

Säilytyssäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD

Säilytyssäiliö ruostumattomasta teräksestä Speidel FD-sarja varustettuna hitsatuilla jaloilla ja ylimääräisellä poistoaukolla pohjassa. Vaihteleva tilavuus alkaen 100 jopa 625 litraan asti.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO1 

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 220 jopa 910 litraan asti.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO2 

Avoin yläosa ruostumaton terässäiliöt Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 300 jopa 910 litraan asti.

Ruostumaton teräs sekoitus ja kuljetussäiliö, Speidel SO-Z

Ruostumaton terässäiliö sekoittamista ja kuljettamista varten. SO-Z -sarja PE-kuljetuksella ja säilytysjalustalla. Voidaan nostaa alta trukilla. Sekoitin on tarjolla lisätarvikkeena. Vaihteleva tilavuus alkaen 530 jopa 1000 litraan asti.

Ruostumaton teräs sekoitus ja kuljetussäiliö, Speidel RO-Z 

Ruostumaton terässäiliö sekoittamiseen ja kuljetukseen RO-Z -sarja. Säiliöillä on korkealaatuiset pyörät helppoa kuljettamista varten. Sekoitin tarjolla lisätarvikkeena. Vaihteleva tilavuus alkaen 530 jopa 1000 litraan asti.

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel KO 

Ruostumaton teräs sekoitus-, kuljetus- ja kaatosäiliö Speidelin KO-sarjasta. Säiliöissä on letkusyöttö. Vaihteleva tilavuus alkaen 380 jopa 1050 litraan asti.

Ruostumaton teräs tislaussäiliö, Speidel FD-B 

Ruostumaton teräs tislaussäiliö FD-B -sarja. Säiliöissä on muovinen jalusta kuljetusta varten. Vaihteleva tilavuus alkaen 525 jopa 1850 litraan asti.

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel SD-T 

Ruostumaton terässäiliö kuljetusta ja säilöntää varteen SD-T -sarja PE-jalustalla, johon päästään käsiksi alta trukilla. Vaihteleva tilavuus alkaen 320 jopa 1000 litraan asti.

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel LD-T 

Ruostumaton teräs vaakasuora kuljetus- ja säilytyssäiliä Speidelin LD-T -sarjasta. Säiliöllä on lukittava kansi venttiiliputkella. 1050 litran tilavuus.

Käymis- ja kuljetussäiliö, Speidel FS-MO 

Ruostumaton teräs pohjasäiliö käymiselle, säilytykselle ja sekoittamiselle. Vapaasti seisova säiliö kolmella hitsatulla jalalla sopii käytettäväksi yksinään tai pinottavaksi muiden säiliöiden kanssa. Vaihteleva tilavuus alkaen 320 jopa 126 000 litraan asti.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO

Avoin yläosa ruostumaton terässäiliöt Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 1100 jopa 25 000 litraan asti ja halkaisijalla 1000 - 2400 mm.

Kaikkein monipuoliset ja monitoimisäiliöt Speidel lukuisina kokoina ja erilaisilla lisätarvikkeilla.

Käymis- ja säilytyssäiliö, Speidel FD-ZKG

Ruostumaton teräs käymis- ja säilömissäiliö Speidel FD-ZKG -sarja kaksoisvaipalla ja kolmella jalalla. Vaihteleva tilavuus alkaen 120 jopa 625 litraan asti.

Käymis- ja säilytyssäiliö, Speidel FD-S

Speidel FD-S -sarjan ruostumaton teräs käymis- ja säilytyssäiliö kolmella jalalla. Vaihteleva tilavuus alkaen 60 jopa 625 litraan asti.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-2.5B-ZKG

2,5 baarin painesäiliöt ruostumattomasta teräksestä kartiomaisella pohjalla ja jäähdytysvaipalla, jota käytetään käymiseen ja kypsyttämiseen tai yksinkertaisesti säilytykseen. Speidel FD-2.5B-ZKG säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FS-MO-3B-ZKG

3 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä kartiomaisella pohjalla ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen tai yksinkertaisesti säilytykseen. Speidel FD-MO-3B-ZKG -säiliöitä on tarjolla 300 - 20 000 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-1.2B

1,2 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen. Speidel FD-1.2B -säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-2.5B

2,5 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen. Speidel FD-2.5B -säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.