Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Puhdistaminen, syöttäminen, murskaaminen

Voranin laitteet voivat huomattavasti vähentää eri prosesseihin käytettyä aikaa ja kasvattavat tuotannon tehokkuutta. Puhdistus ja lajittelupöytä on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistukseen ja käsikäyttöiseen lajitteluun, joka auttaa tehostamaan hedelmien valmistelua murskausta varten.

Puhdistus-nosto-murskaus -järjestelmät auttavat säästämään aikaa hedelmien ja kasvisten siirrossa puhdistuksesta murskaukseen ja mahdollistavat suuremman tuotantokyvyn. Nämä Voran-laitteet puhdistavat hedelmät ja kasvikset sekä silppuavat ne. Kaikki tapahtuu samassa laitteessa välittömästi puhdistus-prosessin jälkeen. Murskauksen jälkeen hedelmäaines on valmis puristusta varten.

Puhdistus- lajittelupöytä Voran BRM

Puhdistus- ja lajittelupöytä BRM2000 on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistamiseen ja lajitteluun käsin.

Puhdistus- nostin - järjestelmä Voran SA200 sekä murskain RM2,2

Puhdistusjärjestelmä koostuu lajitteluristikosta, pesuastiasta, ketjukuljettimesta ja lisättävästä käännettävästä keskipakoisesta murskaimesta RM2,2. Soveltuu hedelmien, marjojen ja vihannesten käsittelyyn.

Puhdistus- murskaus- järjestelmä Voran WALC 40

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, pystysuorasta auger-mallisesta nostimesta ja lisäosana toimitettavasta Voran murskaimesta RM40. Tarjolla olevat mallit Voranin hydraulisille paalauspuristimille käännettävillä syöttimillä (100P2/180P2) ja Voran  EBP500/580/650 suotonauhapuristimet.

Puhdistuskone ja murskain WAR65 pakkapuristimelle

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, vertikaalisesta auger-tyyppisestä nostimesta sekä asennettavasta keskipakoismurskain RM5,5:sta.