Hydrauliset mehupuristimetVares puristin hydraulisella tunkilla yhdistää koripuristimen käytännöllisyyden ja hydraulisen puristimen tehokkuuden. Puristimien runko on kestävä ja jykevä ja kaikki mehun kanssa kosketuksissa olevat osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Puristimet ovat tarjolla 18 tai 50 litran koreilla.

Erittäin kätevä ja jykevä puristin on pienempi, ja sillä on 18 litrainen kori ja 2T hydraulinen tunkki 2000 kg nostovoimalla. Sen suurin etu on sen erinomainen käsiteltävyys puristuksen aikana. Tunkkia ei tarvitse poistaa. Puristus tapahtuu kolmessa vaiheessa. Säätääksesi vaiheiden välillä puristuksen aikana, käytä ylempää tankoa, jolla on kolme aukkoa. Aloita puristus asettamalla puristin alimpaan aukkoon. Puristuksen jälkeen aseta puristin korkeampaan aukkoon ja toista prosessi. Viimeistele puristus asettamalla puristin ylimpään aukkoon. Tällöin tunkin puristuskyky on suurimmillaan.

Puristin 50 litraisella korilla on vieläkin tehokkaampi ja soveltuu suurten mehumäärien puristamiseen. Puristimen rakenne on valtava, ja sillä on 5T hydraulinen tunkki 5000 kg nostovoimalla. Vieläkin tehokkaampaa puristamista varten asetetaan tamminen kiila korin ylälevyn ja tunkin väliin. Kaikki mehuun koskettavat osat ovat ruostumatonta terästä.


Painamalla ”LUE LISÄÄ” voit vertailla Vares hydraulisten puristimien teknisiä ominaisuuksia.

Malli

18L / 2T

50L / 5T

Korin tilavuus

18 l

50 l

Tunkin nostovoima

2000 kg

5000 kg

Korin korkeus

37 cm

37 cm

Korin halkaisija

25 cm

42 cm

Paino

33 kg

53 kg

Ekstrat

Sisältää suodattimen

Sisältää suodattimen ja tammisen kiilan


Tämä tuote lisättiin koriin