Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Hiilihapotuslaitteet

Tarjoamme valikoiman laitteita ja tarvikkeita hiilihapon lisäämiseksi juomiin (virvoitusjuomien hiilihapotukseen). Laitteet soveltuvat hiilihappoveden, virvoitusjuomien, kuohuviinien, hiilihapotetun omena- ja appelsiinimehun valmistamiseen. Tuotevalikoimamme sisältää hiilihapotuslaitteet merkeiltä kuten Carbofresh, Cem-Milano ja Ribagas. Carbofresh-hiilihapotuslaitteet yhdistetään tuotantolinjaan ennen pullojen täyttötehdasta, jotta pullot voidaan täyttää suoraan valmiiksi hiilihapotetulla virvoitusjuomalla. Ribagas-hiilihapotuslaitteilla lisäät hiilidioksidin suoraan esitäytettyyn muovi- tai lasipulloon juuri ennen korkitus-prosessia.

Hiilihapotuslaite Carbofresh

Hiilihapotuslaite Carbofresh virvoitusjuomien valmistamiseen, jotka sisältävät CO2-kaasua jopa 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomisen ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama jopa 2000 l/t.

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox soveltuu virvoitusjuomien valmistukseen, jotka sisältävät CO2-kaasua korkeintaan tilavuuden 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 12 500 l/h.

Hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe

Kolmivaiheinen hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe soveltuu virvoitusjuomien valmistamiseen, joiden hiilihappotilavuus on korkeintaan 11 g/l. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 20 000 l/h.

Hiilihapotuslaite Ribagas 2/4

Ribagas-hiilihapotuslaitteella on mahdollista lisätä hiilihappo suoraan pulloon juuri ennen pullon korkitusta. Sopii käytettäväksi muovi- ja lasipullojen kanssa.

Hiilihapotuslaite Polver

“Polver”-kyllästin soveltuu sellaisten juomien hiilihapotukseen, jotka vaativat erittäin pienien kuplien suuren kyllästymisen. Se soveltuu veden, kuohuviinin, virvoitusjuomien ja siiderin hiilihapotukseen. Tämä laite ei sovellu pienpanimo-oluiden hiilihapotukseen. Tarjolla kahtena mallina “Polver Mini” 300 l/t ja “Polver” 500 l/t.