Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Pullotuskoneet

Koneet erikokoisten pullojen täyttämiseen. Tarjoamme korkealaatuisia pullotuskoneita useilta tunnetuilta valmistajilta. Pullot voidaan asettaa koneisiin useisiin eri asentoihin, joka mahdollistaa erikokoisten pullojen täytön.

Pullotuskone 2/3/4/6 -paikkainen

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä 0,25 - 5 litraisille pulloille. Koneissa on joko 2, 3, 4 tai 6 paikkaa pulloille. Tuottavuus on 200 - 600 l/t.

Pullotuskone TA-sarja

Pullotuskone useilla venttiileillä pulloille, joiden halkaisija on 40 - 120 mm ja korkeus on korkeintaan 500 mm. Tarjolla malleja 300 - 1000 l/t tuottavuuksilla.

Pullotuskone Voran R4/R6

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pullottamiseksi 0,25 - 5 litran pulloihin. Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun puskurisäiliön syöttölinjastolle. Tarjolla 4 tai 6 pullon malleina.

Rizzolio vastapaine pullotuskone lasipulloille

Puoliautomaattinen vastapaine pullotuskone hiilihapotettujen juomien täyttämiseen lasipulloihin esim. virvoitusjuomat, olut ja kuohuviini. Maksimi paine 5 baaria. Tarjolla malleina 2, 4 tai 6 venttiilillä.

Käsikäyttöinen isobaarinen pullotuskone (2 tai 4 paikkaa)

Sopii kuohuviinin, oluen, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun veden pullottamiseen erityyppisiin 0,33 - 1,5 litraisiin lasipulloihin. Halkaisija maks. 12 cm ja korkeus maks. 33 cm. Tuottavuus on jopa 100 - 200 pulloa tunnissa riippuen mallista.

Vastapaine pullotuskone pullon huuhtelijalla ja korkittajalla Rizzolio

Kolmiosainen järjestelmä jossa on puoliautomaattinen vastapainetäyttäjä, pullon huuhtoja ja korkituskone. Täyttäjä sopii sekä hiilihapotettujen että hiilihapottomien juomien täyttöön lasipulloihin esim. limut, olut, siideri ja kuohuviini. Tarjolla malleja 2, 4 tai 6 pullolle.