Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Pullojen puhdistimet

Koneet pullojen puhdistusta ja sterilisointia varten ennen täyttöprosessia. Puoliautomaattinen pullojen pesukone puhdistaa pullot ulko- ja sisäpuolelta. Pullojen höyrytin on kehitetty pullojen esilämmitystä ja sterilisointia varten ennen kuin ne täytetään lämpimällä aineksella.

Pullojen harjauskone Voran PS400

Puoliautomaattinen pullojen harjauskone 0,25-1 l tilavuuden pulloille. Pullot puhdistetaan huolellisesti sisä- ja ulkopuolelta sekä huuhdellaan puhtaalla vedellä.

Pullojen höyrypuhdistin FD8/ FD16

Pullojen höyrypuhdistin on kehitetty pullojen esilämmitykseen ja sterilointiin, ennen kuin ne täytetään kuumalla nesteellä. Pulloon sopivan muotin ansiosta on taattu, että pullon suuosa on täysin puhdas ja steriili.

Pullon puhdistuskone Maxi Wash yhdelle pullolle

Pullon puhdistuskone Maxi Wash on suunniteltu pullojen harjaukseen ja puhdistukseen sisä- ja ulkopuolelta yhdellä liikkeellä. Se sopii viini-, olut- tai mehupullojen puhdistukseen. Puhdistaa yhden pullon kerrallaan.

Pullon puhdistuskone Super Wash kahdelle pullolle

Pullon puhdistuskone Super Wash on suunniteltu pullojen harjaukseen ja puhdistukseen sisä- ja ulkopuolelta yhdellä liikkeellä. Puhdistaa kaksi pulloa samaan aikaan.

Ilma/vesi -yhdistelmäkone pullojen huuhteluun Tenco

Yhdistelmäratkaisu Tencolta pullojen ja purkkien huuhteluun ja desinfiointiin ennen täyttöä. Tämä kone on suunniteltu pullojen puhdistukseen ja huuhteluun sisäpuolelta suodatetulla ilmalla tai vedellä ja desinfiointiaineella.