Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Mehupuristimet

Tarjoamme laajan valikoiman puristimia eri tuottavuuksilla. Alkaen 35 litraisista Lancmanin hydraulisista puristimista jotka soveltuvat pienten määrien ja testierien tuottamiseen, Vorannin hihnapuristimiin joiden tuottavuus on jopa 3000 kg tunnissa ja soveltuvat suuriin tuotantolinjoihin. 

Meidän tuotevalikoimamme sisältää: 

  • Lancmanin hydrauliset mehupuristimet kiinteillä tai kallistettavilla koreilla;
  • Voranin koripuristimet, joihin on kiinnitetty RM1,5-hedelmäsilppuri tai ilman;
  • Voranin pakkapuristimet pyörivillä tai liukuvilla alustoilla;
  • Voranin hihnapuristimet 300 – 3000 kg tuottavuudella tunnissa. 

Lue lisää marjojen puristuksesta Rovaniemen Koulutuskuntayhtymän kotisivuilta

Hihnapuristin Voran EBP350

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 300 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Hydrauliset puristimet Lancman VS-A

Lancmanin VSX-sarjan puristimet sopivat pienemmille valmistajille. Puristimien korit, jalusta ja alustat ovat ruostumatonta terästä ja korien tilavuus on 35 - 80l.

Pakkapuristin Voran kiertyvillä astioilla

Voranin hydraulisissa pakkapuristimissa on kaksi puristusastiaa, jotka ovat kiinnitetty kiertyvään alustaan. Puristimien kanssa toimitetaan 2 täyttä sarjaa levyjä ja kankaita, jotka mahdollistavat astian täytön samalla kun toista astiaa puristetaan. Tarjolla mallit 600 ja 1200 kg/h tuottavuuksilla:

  • 100P2 
  • 180P2

Hydraulinen koripuristin Voran 60K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella ja jopa 180 kg/t tuottavuudella. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Puristuskankaat

Puristuskankaat lukuisille mehupuristimille. Tarjolla ohuempana kankaana (SC-1670) marjojen puristamiseen ja paksumpana kankaana (CN-500) omenoiden ja kivellisten hedelmien puristamiseen. Tarjolla eri kokoina.

Pakkapuristin Voran ulosvedettävällä astialla

Voranin hydrauliset pakkapuristimet ulosvedettävillä astioilla, joiden tuottavuus on 150 - 600 kg/t:

  • 50P1 (yhdellä astialla)
  • 100P1 (yhdellä astialla)
  • 100P2 (kahdella astialla)

Hydrauliset puristimet Lancman VSPX

Lancmanin VSPX-sarjan puristimissa on kallistettava kori. Korit ja alusta ovat ruostumatonta terästä. Runko on terästä ja maalattu. Tarjolla malleina, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Hydraulinen koripuristin Voran 100K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasia puusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Hihnapuristin Voran EBP500

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 700 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPIX

Lancmanin VSPIX-sarjan puristimissa on kallistettava kori ja se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Tarjolla on malleja, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella 60 litran korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 180 kg/t. Mukana toimitetaan Voran murskain RM1,5. 

Hihnapuristin Voran EBP650

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1500 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Koripuristin Voran 100K murskaimella RM 1,5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Mukana toimitetaan Voran hedelmämurskain 1,5 kW.

Hihnapuristin Voran EBP1200

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 3000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Hihnapuristin Voran EBP580

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Hihnapuristin Voran EBP420

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 600 kiloa omenamäskiä tunnissa.