Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99 eur tilauksille

Ammattimaiseen käyttöön

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja mehun tuotannon suunnitteluun alkaen ideoista ja neuvoista täysin toimivaan ja tuottavaan tuotantolinjaan asti. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat mukautettu sinun tarpeisiisi. Ota vapaasti yhteyttä ja löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun, olet sitten start-up tai jo toiminnassa oleva valmistaja. 

Koneet ja tarvikkeet pienille yrityksille auttamaan tuotantoprosessin optimoinnissa tuotettaessa suuria määriä juomia. Jos on tarpeen, laitteita voidaan ostaa täydentämään jo olemassa olevaa tuotantolinjaa tai niitä voidaan käyttää erikseen. On myös mahdollista kasata kokonainen tuotantolinja, joka täyttää erityiset tuotantotarpeesi. 

Tarjoamme tarkkaan valitun valikoimaan korkean laadun koneita ja tarvikkeita merkeiltä kuten Voran, Gebhardt ja Speidel, jotka soveltuvat mehuntuotannon eri vaiheisiin – omenien puhdistuksesta niiden syötöstä silppuriin sekä pullojen korkitukseen ja etikettien kiinnittämiseen asti. Lisäksi tarjoamme tuotevalikoimassamme Carbofreschin hiilihapotuslaitteita ja Lancmanin korkealaatuisia puristimia.


Bulkki astiakippari Voran GKE 1000/1250

Astioiden tyhjennyslaite on suunniteltu käytettäväksi erityisesti puhdistus/murskaus -yhdistelmälaitteiden WALC ja WAR65 kanssa.

Puhdistus- lajittelupöytä Voran BRM

Puhdistus- ja lajittelupöytä BRM2000 on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistamiseen ja lajitteluun käsin.

Hydrauliset puristimet Lancman VS-A

Lancmanin VS-A -sarjan puristimet sopivat pienemmille valmistajille. Puristimien korit, jalusta ja alustat ovat ruostumatonta terästä ja korien tilavuus on 35 - 120l.

Hydraulinen koripuristin Voran 60K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella ja jopa 180 kg/t tuottavuudella. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Pakkapuristin Voran kiertyvillä astioilla

Voranin hydraulisissa pakkapuristimissa on kaksi puristusastiaa, jotka ovat kiinnitetty kiertyvään alustaan. Puristimien kanssa toimitetaan 2 täyttä sarjaa levyjä ja kankaita, jotka mahdollistavat astian täytön samalla kun toista astiaa puristetaan. Tarjolla mallit 600 ja 1200 kg/h tuottavuuksilla:

 • 100P2 
 • 180P2

Hihnapuristin Voran EBP350

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 300 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Keskipakoinen mehupumppu Voran 2000 l/t

Keskipaikoinen pumppu liikuteltavalla jalustalla, pumpun kotelointi ja palautusputki ruostumatonta terästä. Tuottavuus jopa 2000 l/t.

Epäkesko ruuvipumppu Voran 

Itsesyöttävä epäkesko ruuvipumppu kiinnitettynä liikuteltavaan jalustaan sopii silputun hedelmämäskin tai marjojen siirtämiseen. Tarjolla malleina 500 - 20 000 l/t tuottavuuksilla: 

 • SP 5/1 B
 • SP 5 B 03
 • SP 6/1 B

Suodatin Voran DN 25

Putkisuodinyhdistelmä kahdella rinnakkaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla siivilälevyllä karkean suodattamisen aikaansaamiseksi. Venttiileillä voidaan sulkea siivilälevyt yksi kerrallaan puhdistusta varten. Siivilälevyn kiinnityshalkaisija on 0,25 mm.

Speidel mahuti tüüp BO

pealt lahtine või kaanega
maht 10 - 1650 l

Hiilihapotuslaite Carbofresh

Hiilihapotuslaite Carbofresh virvoitusjuomien valmistamiseen, jotka sisältävät CO2-kaasua jopa 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomisen ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama jopa 2000 l/t.

Pullotuskone 2/3/4/6 -paikkainen

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä 0,25 - 5 litraisille pulloille. Koneissa on joko 2, 3, 4 tai 6 paikkaa pulloille. Tuottavuus on 200 - 600 l/t.

Käsikäyttöinen Bag-in-Box täyttökone BBF1 

Yksinkertainen Bag-in-Box -täyttöjärjestelmä 3, 5, 10 ja 20 litraisten pussien täyttämiseksi käsiavusteisesti. Tuottavuus jopa 500 litraa tunnissa.

Puoliautomaattinen korkistuskone TV900

Puoliautomaattinen korkituskone kierrekorkkien sinetöintiin. Sopii erikokoisille pulloille ja korkkimalleille kuten esimerkiksi:

 • MCA-korkit
 • PP28-korkit
 • Kierrekorkit
 • BVS Ø30x60 -korkit
 • Stelvin-korkit

Etikettikone Flexlabeller PE

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller PE sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Puristuskankaat

Puristuskankaat lukuisille mehupuristimille. Tarjolla ohuempana kankaana (SC-1670) marjojen puristamiseen ja paksumpana kankaana (CN-500) omenoiden ja kivellisten hedelmien puristamiseen. Tarjolla eri kokoina.

Automaattinen lämpötilasäätäjä TG9/TG18

Automaattinen lämpötilasäätäjä on liikuteltava laite lämmitykseen ja jäähdytykseen. Tarjolla 9-18 kW malleina:

 • TG9
 • TG18 

Höyrynkehitin TD9-33

Höyrynkehittimet jotka ovat erittäin nopeita jatkuvalla höyryn tuotolla. Käytetään levysuodattimien, kynttiläsuodattimien ja täyttökoneiden sterilisointiin sekä avustamaan tynnyreiden, puisten käymisastioiden ja säiliöiden puhdistusta ja sterilointia – tai viinikiven poistoon.

Pullojen harjauskone Voran PS400

Puoliautomaattinen pullojen harjauskone 0,25-1 l tilavuuden pulloille. Pullot puhdistetaan huolellisesti sisä- ja ulkopuolelta sekä huuhdellaan puhtaalla vedellä.

Kuljetettava tuotantolinja perävaunussa EBP500 hihnapuristimella, Voran

Kuljetettava tuotantolinja perävaunussa EBP500 hihnapuristimella sisältää kaikki tarvittavat koneet mehun tuottamiseen. Voit valita sen koneet itse.

Pullonkaulan jäädyttäjä

Pullonkaulan jäädyttäjä (Champenois-menetelmä) viinin kirkastamiseksi pullossa käymisen jälkeen. Tarjolla eri malleina, joihin mahtuu 3 - 32 pulloa kerralla.

Kivenpoistokone Voran EP500

Voran EP 500 kivenpoisto- / siivilöintijärjestelmä vaihdettavilla siivilälevyillä ja säädettävällä roottorilla kivien poistoon ja erilaisten hedelmien ja marjojen siivilöintiin. Kivet poistetaan erikseen mäskistä. Tuottavuus jopa 500 kg tunnissa.

Puhdistus- nostin - järjestelmä Voran SA200 sekä murskain RM2,2

Puhdistusjärjestelmä koostuu lajitteluristikosta, pesuastiasta, ketjukuljettimesta ja lisättävästä käännettävästä keskipakoisesta murskaimesta RM2,2. Soveltuu hedelmien, marjojen ja vihannesten käsittelyyn.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPX

Lancmanin VSPX-sarjan puristimissa on kallistettava kori. Korit ja alusta ovat ruostumatonta terästä. Runko on terästä ja maalattu. Tarjolla malleina, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Hydraulinen koripuristin Voran 100K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasia puusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Pakkapuristin Voran ulosvedettävällä astialla

Voranin hydrauliset pakkapuristimet ulosvedettävillä astioilla, joiden tuottavuus on 150 - 600 kg/t:

 • 50P1 (yhdellä astialla)
 • 100P1 (yhdellä astialla)
 • 100P2 (kahdella astialla)

Hihnapuristin Voran EBP500

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 700 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Mehun keräyssäiliö sisäänrakennetulla pumpulla Voran

Keräysastia 1mm karkealla siivilälevyllä. Helppo ja turvallinen käyttö automaattisen keskipakopumpun ansiosta. Mehun keräyssäiliö sopii kaikkien Voranin hihnapuristimien kanssa. Tarjolla mallit 65 ja 100 litran säiliöillä.

Keskipakopumppu IMP 70TD

Keskipakopumpussa on leveä suppilo, johon syötetään pumppuun menevä mäski ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pumppua voidaan käyttää manuaalisesti tai se voidaan asettaa automaattitilaan yhdistettynä annostelijaan.

Speidel mahuti tüüp BD

survevaba mahuti, pealt ava 220 mm luugiga
maht 100 - 320L

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox soveltuu virvoitusjuomien valmistukseen, jotka sisältävät CO2-kaasua korkeintaan tilavuuden 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 12 500 l/h.

Pullotuskone TA-sarja

Pullotuskone useilla venttiileillä pulloille, joiden halkaisija on 40 - 120 mm ja korkeus on korkeintaan 500 mm. Tarjolla malleja 300 - 1000 l/t tuottavuuksilla.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone BBF6    

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone 3, 5, 10 ja 20 litraisten standardipussien täyttöä varten. Tuottavuus jopa 500 litraa tunnissa.

Täysin automaattinen korkituskone TV2000

Täysin automaattinen korkituskone yhdellä korkituslaitteella pystyy korkittamaan jopa 2500 pulloa tunnissa ja sopii useisiin korkkityyppeihin:

 • MCA-korkit
 • PP28-korkit
 • Stelvin-korkit
 • BVS Ø30x60 -korkit
 • Kierrekorkit
 • Luonnollinen korkki
 • Kruunukorkit 

Etikettikone Flexlabeller Evoluzione

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller Evoluzione sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Kivenpoistokone Voran EP1000

Voran EP 1000 kivenpoisto- / siivilöintijärjestelmä vaihdettavilla siivilälevyillä ja säädettävällä roottorilla kivien poistoon ja erilaisten hedelmien ja marjojen siivilöintiin. Kivet erotellaan mäskistä. Tuottavuus jopa 1000 kg tunnissa.

Puhdistus- murskaus- järjestelmä Voran WALC 40

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, pystysuorasta auger-mallisesta nostimesta ja lisäosana toimitettavasta Voran murskaimesta RM40. Tarjolla olevat mallit Voranin hydraulisille paalauspuristimille käännettävillä syöttimillä (100PS/180PS) ja Voran  EBP500/580/650 suotonauhapuristimet.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPIX

Lancmanin VSPIX-sarjan puristimissa on kallistettava kori ja se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Tarjolla on malleja, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella 60 litran korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 180 kg/t. Mukana toimitetaan Voran murskain RM1,5. 

Hihnapuristin Voran EBP650

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1500 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FD

survevaba mahuti, pealt ava 220 mm luugiga, maht 100 - 625L

Hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe

Kolmivaiheinen hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe soveltuu virvoitusjuomien valmistamiseen, joiden hiilihappotilavuus on korkeintaan 11 g/l. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 20 000 l/h.

Pullotuskone Voran R4/R6

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pullottamiseksi 0,25 - 5 litran pulloihin. Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun puskurisäiliön syöttölinjastolle. Tarjolla 4 tai 6 pullon malleina.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF500 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin. Tuottavuus jopa 500 l/h.

Puoliautomaattinen korkituskone Tenco

Tencon korkituskone laskeutuvalla päällä alumiini-, muovikierre- ja kierrekorkeille. Tuottavuus jopa 500-600 pulloa tunnissa. Yksi- tai kolmivaiheinen malli. 

 • ROPP
 • PFP
 • Stelvin-korkit
 • BVS-korkit
 • MCA-korkit (kolmivaihe-malli)
 • Kierrekorkit 

Etikettikone Flexlabeller PE-A

Poolautomaatne sildistamismasin FleXlabeller PE-A sileda pinnaga klaasist või plastikust pudelitele ja purkidele   läbimõõduga 50 kuni 120 mm.

Keskipakoinen murskain Voran RM 1,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 650 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Puhdistuskone ja murskain WAR65 pakkapuristimelle

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, vertikaalisesta auger-tyyppisestä nostimesta sekä asennettavasta keskipakoismurskain RM5,5:sta.

Koripuristin Voran 100K murskaimella RM 1,5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Mukana toimitetaan Voran hedelmämurskain 1,5 kW.

Hihnapuristin Voran EBP1200

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 3000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FO1

pealt lahtine või kaanega mahuti
maht: 220 - 910L

Pastörointilaite PA50

Pastörointilaite läpi laskennalla mehun pastörointiin, jonka tuottavuus on 60 - 80 litraa tunnissa.

Hiilihapotuslaite Ribagas 2/4

Ribagas-hiilihapotuslaitteella on mahdollista lisätä hiilihappo suoraan pulloon juuri ennen pullon korkitusta. Sopii käytettäväksi muovi- ja lasipullojen kanssa.

Rizzolio vastapaine pullotuskone lasipulloille

Puoliautomaattinen vastapaine pullotuskone hiilihapotettujen juomien täyttämiseen lasipulloihin esim. virvoitusjuomat, olut ja kuohuviini. Maksimi paine 5 baaria. Tarjolla malleina 2, 4 tai 6 venttiilillä.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF750 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin. Tuottavuus jopa 750 l/h.

Ilmatoiminen korkituskone Starcap Tenco

Ilmatoiminen korkituspenkki Starcap on kompakti ja helppokäyttöinen, joka sopii korkitukseen: 

 • Korkki (Puristetut korkki ja synteettiset korkit Ø jopa 25 mm)
 • Kruunukorkki (Ø 26 ja 29 mm)
 • Muoviset kannelliset korkit

Etikettikone Flexlabeller PE-Q

Manuaalne sildistamismasin FleXlabeller PE-Q kandiliste klaasist pudelitele ja purkide sildistamiseks.

Keskipakoinen murskain Voran RM 2,2

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 1000 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Hihnapuristin Voran EBP580

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Speidel mahuti tüüp FO2

pealt lahtine või kaanega mahuti
maht: 300 - 910L

Sähköinen pastörointilaite Voran PA90 (120 l/h)

Sähköinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihtimella. Tuottavuus 120 l/h. Teho 6 kW.

Hiilihapotuslaite Polver

“Polver”-kyllästin soveltuu sellaisten juomien hiilihapotukseen, jotka vaativat erittäin pienien kuplien suuren kyllästymisen. Se soveltuu veden, kuohuviinin, virvoitusjuomien ja siiderin hiilihapotukseen. Tämä laite ei sovellu pienpanimo-oluiden hiilihapotukseen. Tarjolla kahtena mallina “Polver Mini” 300 l/t ja “Polver” 500 l/t.

Käsikäyttöinen isobaarinen pullotuskone (2 tai 4 paikkaa)

Sopii kuohuviinin, oluen, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun veden pullottamiseen erityyppisiin 0,33 - 1,5 litraisiin lasipulloihin. Halkaisija maks. 12 cm ja korkeus maks. 33 cm. Tuottavuus on jopa 100 - 200 pulloa tunnissa riippuen mallista.

Täyttökone Bag-in-Box ja pulloille Voran MBF750/R6 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-täyttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin tai 0,25 - 2 litran pulloihin.

Puoliautomaattinen korkituskone vivulla Tenco

Tencon puoliautomaattinen korkituskone vivulla PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) täyttökoneella tai ilman. Valmistettu Italiassa. 

 • Vain PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) 

Keskipakoinen murskain Voran RM 5,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 4200 kg/h. Sopii siemenhedelmien, kivellisten hedelmien, marjojen ja raparperin murskaamiseen.

Speidel mahuti tüüp SO-Z

mahuti mahuga 530 - 1 000l, all plastikust alus tõstukiga liigutamiseks. Lisavarustusena saadaval segaja - mikser.

Sähköinen pastörointilaite ja täyttöjärjestelmä PA180E 

Sähköinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihtimella. Tuottavuus on 100 - 180 l/t. Saatavilla 1 pullon (9 kW malli) tai 2 pullon täyttöjärjestelmällä (18 kW malli). Bag-in-Box -täyttäjä on tarjolla myös 18 kW mallille.

Bag-in-Box täyttökone Voran MBF1500

Puoliautomaattinen Bag-in-Box lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen sekä kylmien viinien pakkaamiseksi 3, 5, 10 ja 20 standardipakkauksiin tai 1,5 - 5l pusseihin. Tuottavuus jopa 1500 litraa tunnissa.

Puoliautomaattinen korkituskone PFP-korkeille Tenco

Tencon ruostumaton teräs korkituskone laskeutuvalla päällä PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) täyttäjällä tai ilman. Valmistettu Italiassa.

 • Vain PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) 

Murskain ruostumattomasta teräksestä Voran BG2

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruoka-aineksen käsittelyyn sopiva murskain, jossa vaihdettavat silppurilevyt. Tuottavuus 2000 kg/h.

Sähköisesti kuumennetut pastörointilaitteet EHA (200-450 l/t)

Sähköisesti kuumennetut pastörointilaitteet koaksiaalisilla spiraalilämmönvaihtimilla ja lämminvesi kiertovesipumpuilla. Saatavana malleina, joiden tuottavuus on 200 - 450 l/t:  

 • EHA18
 • EHA18E
 • EHA27
 • EHA27E
 • EHA45
 • EHA45E

Suodatuskone Alpha

Käsikäyttöinen kone Alpha on suunniteltu perinteisten lasisten samppanjapullojen sakan poistoon, nesteen annosteluun ja täyttöön. Sopii lasipulloille, joiden tilavuus on 37,5 cl; 75 cl ja 150 cl. Tuottavuus jopa 150 pulloa tunnissa.

Kaasukäyttöinen pastörointilaite Voran (500 - 1500 l/t)

Kaasukäyttöinen pastörointilaite ja putkilämmönvaihdin automaattisella lämmönsäädöllä hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi. Mallit 500 - 1500 l/t tuottavuudella:

 • PA 500-RWT-G
 • PA 750-RWT-G
 • PA 1500-RWT-G

Öljykäyttöiset pastörointilaitteet Voran (400 - 2000 l/t)

Öljykäyttöinen pastörointilaite ja putkilämmönvaihdin automaattisella lämpötilansäädöllä hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi. Mallit 400 - 2000 l/t tuottavuudella:

 • PA 400-RWT-G
 • PA 600-RWT-G
 • PA 1000-RWT-G
 • PA 2000-RWT-G

Pastörointilaitteet keskuslämmityksellä EHA/ZE (600-1800 l/t)

Pastörointilaite koostuu lämmönvaihtimesta, täysin automatisoidusta veden kierrosta, nelisuuntaisesta sekoitinventtiilistä ja mehun syöttöpumpusta. Mallit 600 - 1800 l/t tuottavuudella:

 • EHA66ZE
 • EHA90ZE
 • EHA132ZE
 • EHA198ZE 

Speidel mahuti tüüp LD-T

horisontaalne mahuti mahuga 1050 l, üleval luuk NW 400 klappkaanega ja õhutusavaga DN 50, allpool väljalaskeava NW 50

Pastörointilaitteet öljypolttimella EHA (400-1800 l/t)

Pastörointilaite koostuu energianlähteenä toimivasta öljynpolttimesta, lämmönvaihtimesta, täysin automatisoidusta säätöjärjestelmästä polttimella ja mehun syöttöpumpusta. Tarjolla on malleja 400 – 1800 l/t tuottavuudella: 

 • EHA40
 • EHA66
 • EHA90
 • EHA132
 • EHA198