Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille

Ammattimaiseen käyttöön

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja mehun tuotannon suunnitteluun alkaen ideoista ja neuvoista täysin toimivaan ja tuottavaan tuotantolinjaan asti. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja, jotka ovat mukautettu sinun tarpeisiisi. Ota vapaasti yhteyttä ja löydämme varmasti sinulle sopivan ratkaisun, olet sitten start-up tai jo toiminnassa oleva valmistaja. 

Koneet ja tarvikkeet pienille yrityksille auttamaan tuotantoprosessin optimoinnissa tuotettaessa suuria määriä juomia. Jos on tarpeen, laitteita voidaan ostaa täydentämään jo olemassa olevaa tuotantolinjaa tai niitä voidaan käyttää erikseen. On myös mahdollista kasata kokonainen tuotantolinja, joka täyttää erityiset tuotantotarpeesi. 

Tarjoamme tarkkaan valitun valikoimaan korkean laadun koneita ja tarvikkeita merkeiltä kuten Voran, Gebhardt ja Speidel, jotka soveltuvat mehuntuotannon eri vaiheisiin – omenien puhdistuksesta niiden syötöstä silppuriin sekä pullojen korkitukseen ja etikettien kiinnittämiseen asti. Lisäksi tarjoamme tuotevalikoimassamme Carbofreschin hiilihapotuslaitteita ja Lancmanin korkealaatuisia puristimia.


Lue lisää mehuntuotantomenetelmistä Rovaniemen Koulutuskuntayhtymän kotisivuilta

Kuljetettava tuotantolinja perävaunussa EBP500 hihnapuristimella, Voran

Kuljetettava tuotantolinja perävaunussa EBP500 hihnapuristimella sisältää kaikki tarvittavat koneet mehun tuottamiseen. Voit valita sen koneet itse.

Pullonkaulan jäädyttäjä

Pullonkaulan jäädyttäjä (Champenois-menetelmä) viinin kirkastamiseksi pullossa käymisen jälkeen. Tarjolla eri malleina, joihin mahtuu 3 - 32 pulloa kerralla.

Hiilihapotuslaite Carbofresh

Hiilihapotuslaite Carbofresh virvoitusjuomien valmistamiseen, jotka sisältävät CO2-kaasua jopa 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomisen ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama jopa 2000 l/t.

Hihnapuristin Voran EBP350

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 300 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Hydrauliset puristimet Lancman VS-A

Lancmanin VSX-sarjan puristimet sopivat pienemmille valmistajille. Puristimien korit, jalusta ja alustat ovat ruostumatonta terästä ja korien tilavuus on 35 - 80l.

Pakkapuristin Voran kiertyvillä astioilla

Voranin hydraulisissa pakkapuristimissa on kaksi puristusastiaa, jotka ovat kiinnitetty kiertyvään alustaan. Puristimien kanssa toimitetaan 2 täyttä sarjaa levyjä ja kankaita, jotka mahdollistavat astian täytön samalla kun toista astiaa puristetaan. Tarjolla mallit 600 ja 1200 kg/h tuottavuuksilla:

 • 100P2 
 • 180P2

Bulkki astiakippari Voran GKE 1000/1250

Astioiden tyhjennyslaite on suunniteltu käytettäväksi erityisesti puhdistus/murskaus -yhdistelmälaitteiden WALC ja WAR65 kanssa.

Hydraulinen koripuristin Voran 60K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella ja jopa 180 kg/t tuottavuudella. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasiapuusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla, Speidel BO

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla Speidelin BO-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 110 jopa 1600 litraan asti.

Käsikäyttöinen Bag-in-Box täyttökone BBF1 

Yksinkertainen Bag-in-Box -täyttöjärjestelmä 3, 5, 10 ja 20 litraisten pussien täyttämiseksi käsiavusteisesti. Tuottavuus jopa 500 litraa tunnissa.

Pullotuskone 2/3/4/6 -paikkainen

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä 0,25 - 5 litraisille pulloille. Koneissa on joko 2, 3, 4 tai 6 paikkaa pulloille. Tuottavuus on 200 - 600 l/t.

Epäkesko ruuvipumppu Voran 

Itsesyöttävä epäkesko ruuvipumppu kiinnitettynä liikuteltavaan jalustaan sopii silputun hedelmämäskin tai marjojen siirtämiseen. Tarjolla malleina 500 - 20 000 l/t tuottavuuksilla: 

 • SP 5/1 B
 • SP 5 B 03
 • SP 6/1 B

Keskipakoinen mehupumppu Voran 2000 l/t

Keskipaikoinen pumppu liikuteltavalla jalustalla, pumpun kotelointi ja palautusputki ruostumatonta terästä. Tuottavuus jopa 2000 l/t.

Suodatin Voran DN 25

Putkisuodinyhdistelmä kahdella rinnakkaisella ruostumattomasta teräksestä valmistetulla siivilälevyllä karkean suodattamisen aikaansaamiseksi. Venttiileillä voidaan sulkea siivilälevyt yksi kerrallaan puhdistusta varten. Siivilälevyn kiinnityshalkaisija on 0,25 mm.

Etikettikone FleXlabeller PE

Manuaalinen etikettikone FleXlabeller PE käsipyörällä on täydellinen valinta lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muun tyyppisille lieriönmuotoisille esineille, joiden pinta on sileä ja halkaisija väliltä 50 - 120 mm.

Puhdistus- lajittelupöytä Voran BRM

Puhdistus- ja lajittelupöytä BRM2000 on yhdistelmälaite hedelmien ja kasvisten puhdistamiseen ja lajitteluun käsin.

Pullojen harjauskone Voran PS400

Puoliautomaattinen pullojen harjauskone 0,25-1 l tilavuuden pulloille. Pullot puhdistetaan huolellisesti sisä- ja ulkopuolelta sekä huuhdellaan puhtaalla vedellä.

Kivenpoistokone Voran EP500

Voran EP 500 kivenpoisto- / siivilöintijärjestelmä vaihdettavilla siivilälevyillä ja säädettävällä roottorilla kivien poistoon ja erilaisten hedelmien ja marjojen siivilöintiin. Kivet poistetaan erikseen mäskistä. Tuottavuus jopa 500 kg tunnissa.

Puoliautomaattinen korkituskone kruunukorkeille PG93C

Kompakti ja helppokäyttöinen korkitin PG93C sopii kruunukorkeille Ø26 ja Ø29 mm

Puristuskankaat

Puristuskankaat lukuisille mehupuristimille. Tarjolla ohuempana kankaana (SC-1670) marjojen puristamiseen ja paksumpana kankaana (CN-500) omenoiden ja kivellisten hedelmien puristamiseen. Tarjolla eri kokoina.

Automaattinen lämpötilasäätäjä TG9/TG18

Automaattinen lämpötilasäätäjä on liikuteltava laite lämmitykseen ja jäähdytykseen. Tarjolla 9-18 kW malleina:

 • TG9
 • TG18 

Höyrynkehitin TD9-33

Höyrynkehittimet jotka ovat erittäin nopeita jatkuvalla höyryn tuotolla. Käytetään levysuodattimien, kynttiläsuodattimien ja täyttökoneiden sterilisointiin sekä avustamaan tynnyreiden, puisten käymisastioiden ja säiliöiden puhdistusta ja sterilointia – tai viinikiven poistoon.

Hillon keittosäiliöt sähköisellä sekoittimella 20-120 l

Keittosäiliöt sähköisellä sekoittimella hillon tai marmeladin tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista ja niiden ympärillä on haudutusastia, joka on ruostumatonta terästä. Tarjolla on säiliöitä lukuisina eri kokoina 20 - 120 l.

Muovinen Kuljetustynnyri Speidel

Muovinen kuljetussäiliö nesteille. Tarjolla kahtena kokona - 400 ja 600 litraa.

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox

Hiilihapotuslaite Carbofresh Pro-Inox soveltuu virvoitusjuomien valmistukseen, jotka sisältävät CO2-kaasua korkeintaan tilavuuden 1,8 g/l verran. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 12 500 l/h.

Pakkapuristin Voran ulosvedettävällä astialla

Voranin hydrauliset pakkapuristimet ulosvedettävillä astioilla, joiden tuottavuus on 150 - 600 kg/t:

 • 50P1 (yhdellä astialla)
 • 100P1 (yhdellä astialla)
 • 100P2 (kahdella astialla)

Hydrauliset puristimet Lancman VSPX

Lancmanin VSPX-sarjan puristimissa on kallistettava kori. Korit ja alusta ovat ruostumatonta terästä. Runko on terästä ja maalattu. Tarjolla malleina, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Hydraulinen koripuristin Voran 100K

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Puristimen kori on valmistettu vahvasta puusta ja metalliosat ovat ruostumatonta terästä. Puristimen levyt ovat valmistettu erittäin vahvasta ja kosteutta kestävästä akasia puusta. Polyesteristä valmistettu suodatinpussi toimitetaan puristimen kanssa.

Korkituskone Easy Capper

Puoliautomaattinen korkituskone Easy Capper metalli korkeille ROPP ja STELVINHihnapuristin Voran EBP500

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 700 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Ruostumaton terässäiliö, Speidel BD 

Ruostumaton terässäiliö Speidelin BD-sarja. Holvimaisella yläosalla ja 220 mm täyttökuvulla. Vaihteleva tilavuus alkaen 100 jopa 320 litraan asti.

Muovinen säilytys- ja käymistynnyri Speidel

Speidelin tynnyri korkealaatuisesta PE-muovista säilyttämiseen ja käymiseen. Tarjolla kolmena kokona - 500, 1000 ja 1500 litraa.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone BBF6    

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone 3, 5, 10 ja 20 litraisten standardipussien täyttöä varten. Tuottavuus jopa 500 litraa tunnissa.

Pullotuskone TA-sarja

Pullotuskone useilla venttiileillä pulloille, joiden halkaisija on 40 - 120 mm ja korkeus on korkeintaan 500 mm. Tarjolla malleja 300 - 1000 l/t tuottavuuksilla.

Puhdistus- nostin - järjestelmä Voran SA200 sekä murskain RM2,2

Puhdistusjärjestelmä koostuu lajitteluristikosta, pesuastiasta, ketjukuljettimesta ja lisättävästä käännettävästä keskipakoisesta murskaimesta RM2,2. Soveltuu hedelmien, marjojen ja vihannesten käsittelyyn.

Etikettikone FleXlabeller Evoluzione

Manuaalinen etikettikone FleXlabeller Evoluzione vivulla on täydellinen lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muille lieriönmuotoisille esineille, joilla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 - 120 mm.

Mehun keräyssäiliö sisäänrakennetulla pumpulla Voran

Keräysastia 1mm karkealla siivilälevyllä. Helppo ja turvallinen käyttö automaattisen keskipakopumpun ansiosta. Mehun keräyssäiliö sopii kaikkien Voranin hihnapuristimien kanssa. Tarjolla mallit 65 ja 100 litran säiliöillä.

Keskipakopumppu IMP 70TD

Keskipakopumpussa on leveä suppilo, johon syötetään pumppuun menevä mäski ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pumppua voidaan käyttää manuaalisesti tai se voidaan asettaa automaattitilaan yhdistettynä annostelijaan.

Pullojen höyrypuhdistin FD8/ FD16

Pullojen höyrypuhdistin on kehitetty pullojen esilämmitykseen ja sterilointiin, ennen kuin ne täytetään kuumalla nesteellä. Pulloon sopivan muotin ansiosta on taattu, että pullon suuosa on täysin puhdas ja steriili.

Hillon keittoastiat käsisekoittimella 15-120 l

Keittosäiliöt käsisekoittimella hillon tai marmeladin tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista ja niiden ympärillä on haudutusastia, joka on ruostumatonta terästä. Tarjolla on säiliöitä lukuisina eri kokoina 15 - 120 l.

Kivenpoistokone Voran EP1000

Voran EP 1000 kivenpoisto- / siivilöintijärjestelmä vaihdettavilla siivilälevyillä ja säädettävällä roottorilla kivien poistoon ja erilaisten hedelmien ja marjojen siivilöintiin. Kivet erotellaan mäskistä. Tuottavuus jopa 1000 kg tunnissa.

Mehun keräyssäiliö ENOS25-pumpulla

Mehun keräyssäiliö ulkoisella ENOS25-keskipakoispumpulla asetetaan puristettavan mehun alle, josta se pumpataan seuraavaan vaiheeseen.

Hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe

Kolmivaiheinen hiilihapotuslaite Carbofresh Deluxe soveltuu virvoitusjuomien valmistamiseen, joiden hiilihappotilavuus on korkeintaan 11 g/l. Laite soveltuu kuohuviinien, hiilihappoveden, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun omenamehun tai omenaviinin valmistukseen. Suurin mahdollinen virtaama on korkeintaan 20 000 l/h.

Hydrauliset puristimet Lancman VSPIX

Lancmanin VSPIX-sarjan puristimissa on kallistettava kori ja se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä. Tarjolla on malleja, joiden korien tilavuus on 55 - 250l.

Koripuristin Voran 60K murskaimella RM 1.5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella 60 litran korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 180 kg/t. Mukana toimitetaan Voran murskain RM1,5. 

Hihnapuristin Voran EBP650

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1500 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Säilytyssäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD

Säilytyssäiliö ruostumattomasta teräksestä Speidel FD-sarja varustettuna hitsatuilla jaloilla ja ylimääräisellä poistoaukolla pohjassa. Vaihteleva tilavuus alkaen 100 jopa 625 litraan asti.

Pullotuskone Voran R4/R6

Pullotuskone ruostumattomasta teräksestä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen pullottamiseksi 0,25 - 5 litran pulloihin. Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun puskurisäiliön syöttölinjastolle. Tarjolla 4 tai 6 pullon malleina.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF500 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin. Tuottavuus jopa 500 l/h.

Muovinen säilytystynnyri Speidel

Speidelin sään kestävä säilytyssäiliö sisä- ja ulkokäyttöä varten. Tarjolla malleina, jotka ovat valmistettu PE- tai PP-muovista ja joiden tilavuus on 6 000 tai 10 000 litraa.

Puhdistus- murskaus- järjestelmä Voran WALC 40

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, pystysuorasta auger-mallisesta nostimesta ja lisäosana toimitettavasta Voran murskaimesta RM40. Tarjolla olevat mallit Voranin hydraulisille paalauspuristimille käännettävillä syöttimillä (100P2/180P2) ja Voran  EBP500/580/650 suotonauhapuristimet.

Ilmatoiminen korkituskone Starcap Tenco

Ilmatoiminen korkituspenkki Starcap on kompakti ja helppokäyttöinen, joka sopii korkitukseen: 

 • Korkki (Puristetut korkki ja synteettiset korkit Ø jopa 25 mm)
 • Kruunukorkki (Ø 26 ja 29 mm)
 • Muoviset kannelliset korkit

Pullon puhdistuskone Maxi Wash yhdelle pullolle

Pullon puhdistuskone Maxi Wash on suunniteltu pullojen harjaukseen ja puhdistukseen sisä- ja ulkopuolelta yhdellä liikkeellä. Se sopii viini-, olut- tai mehupullojen puhdistukseen. Puhdistaa yhden pullon kerrallaan.

Rouhitun mäskin keräyssäiliö EURO40-pumpun kanssa

Keräyssäiliöön kiinnitettävä pumppu asetetaan rouhijan alle ja pumppaa rouhitun mäskin suoraan puristimeen. Tuottavuus jopa 9500 litraa tunnissa. 

Lämpökuristimet PVC-kapseleille Tenco

Kevyet ja tehokkaat työkalut Tencolta pullojen PVC-kapseleiden lämpökuristamiseksi: 

 • Kapselin sinetöijä kuivaimella
 • Kapselin sinetöijä ruostumattomasta teräksestä
 • Kapselin sinetöintikone
 • Pöydälle asetettava kapselin sinetöintikone 

Rizzolio vastapaine pullotuskone lasipulloille

Puoliautomaattinen vastapaine pullotuskone hiilihapotettujen juomien täyttämiseen lasipulloihin esim. virvoitusjuomat, olut ja kuohuviini. Maksimi paine 5 baaria. Tarjolla malleina 2, 4 tai 6 venttiilillä.

Hiilihapotuslaite Ribagas 2/4

Ribagas-hiilihapotuslaitteella on mahdollista lisätä hiilihappo suoraan pulloon juuri ennen pullon korkitusta. Sopii käytettäväksi muovi- ja lasipullojen kanssa.

Puhdistuskone ja murskain WAR65 pakkapuristimelle

Puhdistusjärjestelmä koostuu puhdistusastiasta, vertikaalisesta auger-tyyppisestä nostimesta sekä asennettavasta keskipakoismurskain RM5,5:sta.

Koripuristin Voran 100K murskaimella RM 1,5

Koripuristin kääntyvällä ympyränmuotoisella korilla sekä hydraulisesti toimivalla puristimella, jonka tuottavuus on jopa 300 kg/t. Mukana toimitetaan Voran hedelmämurskain 1,5 kW.

Hihnapuristin Voran EBP1200

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 3000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO1 

Ruostumattomat terässäiliöt avoimella yläosalla Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 220 jopa 910 litraan asti.

Digitaalinen virtaamamittari ENO24

Digitaalinen virtaamamittari sopii käytettäväksi nestemäisen ruuan kanssa esim. viini, maito, olut, hedelmämehut jne. Tuottavuus 30 - 130 litraa tunnissa.

Puoliautomaattinen Bag-in-Box täyttökone Voran MBF750 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-syöttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin. Tuottavuus jopa 750 l/h.

Keskipakoinen murskain Voran RM 1,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 650 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Muovinen säilytystynnyri hedelmämurskalle Speidel

Speidelin muovinen säilytyssäiliö silputulle hedelmämurskalle. Säiliö on varustettu ilmatiiviillä sinetöitävällä kannella, joka auttaa pitämään murskan tuoreena pidempää. Tarjolla kahtena kokona - 600 tai 1000 litraa.

Etikettikone FleXlabeller PE-Q

Käsikäyttöinen etikettikone FleXlabeller PE-Q on täydellinen neliömäisille ja suorakulmaisille pulloille, jotka ovat valmistettu lasista tai muovista tai muille sileäpintaisille kappaleille.

Pastörointilaite PA50

Pastörointilaite läpi laskennalla mehun pastörointiin, jonka tuottavuus on 60 - 80 litraa tunnissa.

Pullon puhdistuskone Super Wash kahdelle pullolle

Pullon puhdistuskone Super Wash on suunniteltu pullojen harjaukseen ja puhdistukseen sisä- ja ulkopuolelta yhdellä liikkeellä. Puhdistaa kaksi pulloa samaan aikaan.

Hihnapuristin Voran EBP580

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 1000 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Käsikäyttöinen isobaarinen pullotuskone (2 tai 4 paikkaa)

Sopii kuohuviinin, oluen, virvoitusjuomien ja hiilihapotetun veden pullottamiseen erityyppisiin 0,33 - 1,5 litraisiin lasipulloihin. Halkaisija maks. 12 cm ja korkeus maks. 33 cm. Tuottavuus on jopa 100 - 200 pulloa tunnissa riippuen mallista.

Hiilihapotuslaite Polver

“Polver”-kyllästin soveltuu sellaisten juomien hiilihapotukseen, jotka vaativat erittäin pienien kuplien suuren kyllästymisen. Se soveltuu veden, kuohuviinin, virvoitusjuomien ja siiderin hiilihapotukseen. Tämä laite ei sovellu pienpanimo-oluiden hiilihapotukseen. Tarjolla kahtena mallina “Polver Mini” 300 l/t ja “Polver” 500 l/t.

Sähköinen pastörointilaite Voran PA90 (120 l/h)

Sähköinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihtimella. Tuottavuus 120 l/h. Teho 6 kW.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO2 

Avoin yläosa ruostumaton terässäiliöt Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 300 jopa 910 litraan asti.

Keskipakoispumppu ENOS

ENOS-keskipakoispumput soveltuvat kuumien ja kylmien nesteiden pumppaamiseen esim. viini, maito, mehu, olut jne. Tarjolla eri malleina, joiden tuottavuus on 1680 – 5300 litraa tunnissa:

 • ENOS20
 • ENOS25
 • ENOS30
 • ENOS40

Täyttökone Bag-in-Box ja pulloille Voran MBF750/R6 

Puoliautomaattinen Bag-in-Box-täyttöjärjestelmä syöttölinjastosäiliöllä lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen täyttämiseksi 3, 5, 10, ja 20 litran pusseihin tai 0,25 - 2 litran pulloihin.

Keskipakoinen murskain Voran RM 2,2

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 1000 kg/h. Ideaali valinta tislaamoille mäskäykseen. Sopii siemenhedelmille, kivellisille hedelmille ja marjoille.

Puoliautomaattinen korkistuskone TV900

Puoliautomaattinen korkituskone kierrekorkkien sinetöintiin. Sopii erikokoisille pulloille ja korkkimalleille kuten esimerkiksi:

 • MCA-korkit
 • PP28-korkit
 • Kierrekorkit
 • BVS Ø30x60 -korkit
 • Stelvin-korkit

Ilma/vesi -yhdistelmäkone pullojen huuhteluun Tenco

Yhdistelmäratkaisu Tencolta pullojen ja purkkien huuhteluun ja desinfiointiin ennen täyttöä. Tämä kone on suunniteltu pullojen puhdistukseen ja huuhteluun sisäpuolelta suodatetulla ilmalla tai vedellä ja desinfiointiaineella.

Etikettikone FleXlabeller PE-E

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-E valokennolla ja käynnistysnapilla. Täydellinen lasipulloille, purkeille, muovipulloille, tölkeille tai mille tahansa muulle lieriönmuotoiselle kappaleelle, jolla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 -120 mm.

Vastapaine pullotuskone pullon huuhtelijalla ja korkittajalla Rizzolio

Kolmiosainen järjestelmä jossa on puoliautomaattinen vastapainetäyttäjä, pullon huuhtoja ja korkituskone. Täyttäjä sopii sekä hiilihapotettujen että hiilihapottomien juomien täyttöön lasipulloihin esim. limut, olut, siideri ja kuohuviini. Tarjolla malleja 2, 4 tai 6 pullolle.

Hihnapuristin Voran EBP420

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hihnapuristin pneumaattisella hihnankiristimellä. Käsittelee jopa 600 kiloa omenamäskiä tunnissa.

Sähköinen pastörointilaite ja täyttöjärjestelmä PA180E 

Sähköinen pastörointilaite lämpökierukalla ja putkilämmönvaihtimella. Tuottavuus on 100 - 180 l/t. Saatavilla 1 pullon (9 kW malli) tai 2 pullon täyttöjärjestelmällä (18 kW malli). Bag-in-Box -täyttäjä on tarjolla myös 18 kW mallille.

Ruostumaton teräs sekoitus ja kuljetussäiliö, Speidel SO-Z

Ruostumaton terässäiliö sekoittamista ja kuljettamista varten. SO-Z -sarja PE-kuljetuksella ja säilytysjalustalla. Voidaan nostaa alta trukilla. Sekoitin on tarjolla lisätarvikkeena. Vaihteleva tilavuus alkaen 530 jopa 1000 litraan asti.

Bag-in-Box täyttökone Voran MBF1500

Puoliautomaattinen Bag-in-Box lämpimien hedelmä- ja vihannesmehujen sekä kylmien viinien pakkaamiseksi 3, 5, 10 ja 20 standardipakkauksiin tai 1,5 - 5l pusseihin. Tuottavuus jopa 1500 litraa tunnissa.

Keskipakoinen murskain Voran RM 5,5

Keskipakoinen murskain, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut siivilälevyt murskaamisasteen hienosäätämiseksi. Tuottavuus 4200 kg/h. Sopii siemenhedelmien, kivellisten hedelmien, marjojen ja raparperin murskaamiseen.

Täysin automaattinen korkituskone TV2000

Täysin automaattinen korkituskone yhdellä korkituslaitteella pystyy korkittamaan jopa 2500 pulloa tunnissa ja sopii useisiin korkkityyppeihin:

 • MCA-korkit
 • PP28-korkit
 • Stelvin-korkit
 • BVS Ø30x60 -korkit
 • Kierrekorkit
 • Luonnollinen korkki
 • Kruunukorkit 

Etikettikone FleXlabeller PE-ET

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-ET automaattisella leimauksella. Täydellinen lasipulloille, purkeille, muovipulloille, tölkeille tai mille tahansa muulle lieriönmuotoiselle kappaleelle, jolla on sileä pinta ja halkaisija väliltä 50 -120 mm.

Puoliautomaattinen korkituskone Tenco

Tencon korkituskone laskeutuvalla päällä alumiini-, muovikierre- ja kierrekorkeille. Tuottavuus jopa 500-600 pulloa tunnissa. Yksi- tai kolmivaiheinen malli. 

 • ROPP
 • PFP
 • Stelvin-korkit
 • BVS-korkit
 • MCA-korkit (kolmivaihe-malli)
 • Kierrekorkit 

Sähköisesti kuumennetut pastörointilaitteet EHA (200-450 l/t)

Sähköisesti kuumennetut pastörointilaitteet koaksiaalisilla spiraalilämmönvaihtimilla ja lämminvesi kiertovesipumpuilla. Saatavana malleina, joiden tuottavuus on 200 - 450 l/t:  

 • EHA18
 • EHA18E
 • EHA27
 • EHA27E
 • EHA45
 • EHA45E

Ruostumaton teräs sekoitus ja kuljetussäiliö, Speidel RO-Z 

Ruostumaton terässäiliö sekoittamiseen ja kuljetukseen RO-Z -sarja. Säiliöillä on korkealaatuiset pyörät helppoa kuljettamista varten. Sekoitin tarjolla lisätarvikkeena. Vaihteleva tilavuus alkaen 530 jopa 1000 litraan asti.

Murskain ruostumattomasta teräksestä Voran BG2

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruoka-aineksen käsittelyyn sopiva murskain, jossa vaihdettavat silppurilevyt. Tuottavuus 2000 kg/h.

Etikettikone FleXlabeller PE-EQ

Puoliautomaattinen etikettikone FleXlabeller PE-EQ valokennolla ja käynnistysnapilla. Täydellinen korkeintaan 1 litran neliömäisille ja suorakulmaisille lasi- tai muovipulloille ja purkeille.

Kaasukäyttöinen pastörointilaite Voran (500 - 1500 l/t)

Kaasukäyttöinen pastörointilaite ja putkilämmönvaihdin automaattisella lämmönsäädöllä hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi. Mallit 500 - 1500 l/t tuottavuudella:

 • PA 500-RWT-G
 • PA 750-RWT-G
 • PA 1500-RWT-G

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel KO 

Ruostumaton teräs sekoitus-, kuljetus- ja kaatosäiliö Speidelin KO-sarjasta. Säiliöissä on letkusyöttö. Vaihteleva tilavuus alkaen 380 jopa 1050 litraan asti.

Etikettikone FleXlabeller Evo Magnum

Käsikäyttöinen etikettikone FleXlabeller EVO MAGNUM vivulla on täydellinen suuremmille lasipulloille tai muovipurkeille, tölkeille tai muunlaisille lieriönmuotoisille kappaleille, joilla on sileä pinta halkaisija väliltä 50 - 150 mm.

Puoliautomaattinen korkituskone PFP-korkeille Tenco

Tencon ruostumaton teräs korkituskone laskeutuvalla päällä PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) täyttäjällä tai ilman. Valmistettu Italiassa.

 • Vain PFP-korkeille (alumiiniset kierrekorkit) 

Ruostumaton teräs tislaussäiliö, Speidel FD-B 

Ruostumaton teräs tislaussäiliö FD-B -sarja. Säiliöissä on muovinen jalusta kuljetusta varten. Vaihteleva tilavuus alkaen 525 jopa 1850 litraan asti.

Öljykäyttöiset pastörointilaitteet Voran (400 - 2000 l/t)

Öljykäyttöinen pastörointilaite ja putkilämmönvaihdin automaattisella lämpötilansäädöllä hedelmä- ja vihannesmehujen säilömiseksi. Mallit 400 - 2000 l/t tuottavuudella:

 • PA 400-RWT-G
 • PA 600-RWT-G
 • PA 1000-RWT-G
 • PA 2000-RWT-G

Suodatuskone Alpha

Käsikäyttöinen kone Alpha on suunniteltu perinteisten lasisten samppanjapullojen sakan poistoon, nesteen annosteluun ja täyttöön. Sopii lasipulloille, joiden tilavuus on 37,5 cl; 75 cl ja 150 cl. Tuottavuus jopa 150 pulloa tunnissa.

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel SD-T 

Ruostumaton terässäiliö kuljetusta ja säilöntää varteen SD-T -sarja PE-jalustalla, johon päästään käsiksi alta trukilla. Vaihteleva tilavuus alkaen 320 jopa 1000 litraan asti.

Pastörointilaitteet keskuslämmityksellä EHA/ZE (600-1800 l/t)

Pastörointilaite koostuu lämmönvaihtimesta, täysin automatisoidusta veden kierrosta, nelisuuntaisesta sekoitinventtiilistä ja mehun syöttöpumpusta. Mallit 600 - 1800 l/t tuottavuudella:

 • EHA66ZE
 • EHA90ZE
 • EHA132ZE
 • EHA198ZE 

Ruostumaton teräs kuljetussäiliö, Speidel LD-T 

Ruostumaton teräs vaakasuora kuljetus- ja säilytyssäiliä Speidelin LD-T -sarjasta. Säiliöllä on lukittava kansi venttiiliputkella. 1050 litran tilavuus.

Pastörointilaitteet öljypolttimella EHA (400-1800 l/t)

Pastörointilaite koostuu energianlähteenä toimivasta öljynpolttimesta, lämmönvaihtimesta, täysin automatisoidusta säätöjärjestelmästä polttimella ja mehun syöttöpumpusta. Tarjolla on malleja 400 – 1800 l/t tuottavuudella: 

 • EHA40
 • EHA66
 • EHA90
 • EHA132
 • EHA198 

Käymis- ja kuljetussäiliö, Speidel FS-MO 

Ruostumaton teräs pohjasäiliö käymiselle, säilytykselle ja sekoittamiselle. Vapaasti seisova säiliö kolmella hitsatulla jalalla sopii käytettäväksi yksinään tai pinottavaksi muiden säiliöiden kanssa. Vaihteleva tilavuus alkaen 320 jopa 126 000 litraan asti.

Ruostumaton terässäiliö avoimella yläosalla, Speidel FO

Avoin yläosa ruostumaton terässäiliöt Speidel FO1-sarja. Vaihteleva tilavuus alkaen 1100 jopa 25 000 litraan asti ja halkaisijalla 1000 - 2400 mm.

Kaikkein monipuoliset ja monitoimisäiliöt Speidel lukuisina kokoina ja erilaisilla lisätarvikkeilla.

Käymis- ja säilytyssäiliö, Speidel FD-ZKG

Ruostumaton teräs käymis- ja säilömissäiliö Speidel FD-ZKG -sarja kaksoisvaipalla ja kolmella jalalla. Vaihteleva tilavuus alkaen 120 jopa 625 litraan asti.

Käymis- ja säilytyssäiliö, Speidel FD-S

Speidel FD-S -sarjan ruostumaton teräs käymis- ja säilytyssäiliö kolmella jalalla. Vaihteleva tilavuus alkaen 60 jopa 625 litraan asti.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-2.5B-ZKG

2,5 baarin painesäiliöt ruostumattomasta teräksestä kartiomaisella pohjalla ja jäähdytysvaipalla, jota käytetään käymiseen ja kypsyttämiseen tai yksinkertaisesti säilytykseen. Speidel FD-2.5B-ZKG säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FS-MO-3B-ZKG

3 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä kartiomaisella pohjalla ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen tai yksinkertaisesti säilytykseen. Speidel FD-MO-3B-ZKG -säiliöitä on tarjolla 300 - 20 000 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-1.2B

1,2 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen. Speidel FD-1.2B -säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.

Painesäiliö ruostumattomasta teräksestä, Speidel FD-2.5B

2,5 baarin säiliöt ruostumattomasta teräksestä ammattimaiseen käyttöön. Sopii käymiseen ja kypsyttämiseen. Speidel FD-2.5B -säiliöitä on tarjolla 120 - 625 litran tilavuuksina.