Mehupuristin Fratelli Baesso F20 ja omenamurskain B100
Mehupuristin Fratelli Baesso F20 ja omenamurskain B100

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus

Mehupuristin Fratelli Baesso F20 ja omenamurskain B100


MEHUPURISTIN FRATELLI BAESSO F20

  • Tilavuus 11 l
  • Paino 24 kg
  • Korin korkeus 35 cm
  • Korin halkaisija 20 cm
  • Sisältää suodatinpussi
Kori on helppo ja nopea täyttää murskatuilla hedelmillä kääntyvän rungon ansiosta. Avaamalla kiinnitykset pystyt kääntämän rungon. Tämän jälkeen laita suodatinpussi puristimen korin sisälle ja täytä se murskatuilla hedelmillä. Suodatinpussi pitää murskatut hedelmät korin sisällä ja suodattaa mehun mäskistä. Kun käytetään suodatinpussia puristuksen aikana, ei ole tarvetta suodattaa mehua myöhemmin. Kun suodatinpussi on täytetty, pussin reunat käännetään toistensa päälle, jotta murskattu massa ei pääse ulos pussista.

Puristimen kori on valmistettu pyökistä ja sen tilavuus on 11 litraa murskattuja hedelmiä. Kori voidaan purkaa kahteen osaan ja se on helppo irrottaa ja puhdistaa. Suosittelemme, että purat puristimen käytön jälkeen ja huuhtelet sen vedellä.

KÄSIKÄYTTÖINEN OMENAMURSKAIN FRATELLI BAESSO B100

  • Suppilo ja terät ruostumatonta terästä
  • Valssit kestävää nailonia
  • Suppilon tilavuus: 15 l

Käsikäyttöinen hedelmämurskain toimii ilman sähköä. Fratelli Baesso B100 murskain sopii hedelmien ja marjojen murskaamiseen ennen puristusta. Murskain on varustettu kahdella valssilla, joissa on raastavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut terät.

Käsikäyttöistä hedelmäraastinta pyöritetään suurella vauhtipyörällä, joka sijaitsee raastimen sivussa. Valtava vauhtipyörä tarjoaa sopivan inertian, joka helpottaa tarvittavan tehon siirtämisessä raastimeen. Jotta varmistetaan sulava ja helppokäyttöinen toiminta, omenamurskain kannattaa sijoittaa vakaan alustan päälle esim. kahden tuolin tai pöydän väliin. Tämän lisäksi suosittelemme päältä avoimen säiliön tai ämpärin sijoittamista murskaimen alle, jotta syntyvä murska voidaan kerätä kätevästi.

Suosittelemme kahden henkilön työskentelevän tämän murskaimen kanssa. Yksi hallitsee murskainta pyörittämällä vauhtipyörää ja toinen syöttää hedelmiä suppiloon. Näin on mahdollista murskata jopa 300 kiloa omenoita tunnissa.


Tämä tuote lisättiin koriin