mehupuristin Fratelli Baesso F25

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus
Perinteikäs 20 litran mehupuristin Fratelli Baesso F25. Puristimen kori on valmistettu pyökistä ja sen tilavuus on 20 litraa murskattuja hedelmiä.
Kori voidaan purkaa kahteen osaan ja se on helppo irrottaa ja puhdistaa.

  • Tilavuus: 20 l
  • Paino: 30 kg
  • Korin korkeus: 40 cm
  • Korin halkaisija:  25 cm
  • Sisältää suodatinpussi
valmistettu Italiassa

Kori on helppo ja nopea täyttää murskatuilla hedelmillä kääntyvän rungon ansiosta. Avaamalla kiinnitykset pystyt kääntämän rungon. Tämän jälkeen laita suodatinpussi puristimen korin sisälle ja täytä se murskatuilla hedelmillä. Suodatinpussi pitää murskatut hedelmät korin sisällä ja suodattaa mehun mäskistä. Kun käytetään suodatinpussia puristuksen aikana, ei ole tarvetta suodattaa mehua myöhemmin. Kun suodatinpussi on täytetty, pussin reunat käännetään toistensa päälle, jotta murskattu massa ei pääse ulos pussista.

Voit aloittaa puristamisen heti, kun olet palauttanut rungon alkuasentoon ja kiristänyt kiinnitykset. Tämän jälkeen puristimien kahvoja täytyy pyörittää kunnes puristin koskettaa korin sisällä olevaa pussia. Puristimen painetta tulee nostaa hitaasti pyörittämällä puristimen kahvaa hitaasti ja välttää täyden puristuksen lisäämistä. Muuten mehu ei pysty virtaamaan pois mäskistä ja mehun saanto massasta on alempi.

Korin alla oleva astia on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se kerää kaiken ulos virtaavan mehun murskatuista hedelmistä. Sen alle tulee sijoittaa keräysastia tai ämpäri, johon kerätään mehu puristuksen lopuksi.

Puristimen kori on valmistettu pyökistä ja sen tilavuus on 20 litraa murskattuja hedelmiä. Kori voidaan purkaa kahteen osaan ja se on helppo irrottaa ja puhdistaa. Suosittelemme, että purat puristimen käytön jälkeen ja huuhtelet sen vedellä.


Tämä tuote lisättiin koriin