Sähköinen hedelmämylly Speidel S2200
hedelmämylly Speidel S2200

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus

Korkean tuottavuuden hedelmämylly. Sopii suuremmalle omenatarhalle. 

  • Tuottavuus: 1000 kg/t
  • Teho: 2,2 kW
  • Virtalähde: 230 V / 16A
  • Nopeus: 2800 rpm
  •  Korkeus 125 cm
  • Paino: 25 kg


Sähköinen hedelmämylly Speidel S2200

Speidel hedelmämylly silppuaa hedelmät sopivaksi kokoiseksi massaksi: ei liian karkeaksi ja eikä liian hienoksi – juuri sopivan kokoiseksi, joka takaa parhaimman mehun saannon siidereille (ts. ilman mäskiä mehussa) ja nopean käymisen murskatessa.

Hedelmämylly voidaan liittää tavalliseen 230 voltin pistorasiaan. Suuri syöttökaukalo helpottaa hedelmien syöttämisen suoraan laatikosta. Näin saavutetaan jopa 1000 kilon tuotto tunnissa. Myllyn puhdistus myös on helppoa: irrota syöttökaukalo ja ruiskuta laitteisto ja kaukalo vedellä ja olet valmis.

Hedelmämylly on käytännössä huoltovapaa. Vain terä tulee teroittaa aika ajoin. Syöttökaukalo, moottori, leikkuuterät, ulkopinta, jalat jne. ovat kaikki valmistettu korkealaatuisista ruostevapaista materiaaleista, jotka eivät vaadi huoltoa tai erityistä kohtelua. Joten sinun ei tarvitse huolehtia ruosteesta jopa vuosien käytön jälkeen.
 
Hedelmämylly on kaikkien sitä koskevien Eurooppalaisten turvastandardien mukainen ja siksi sillä on CE-merkki. Näiden lisäksi moottorissa on turvakytkin, joka laukeaa ylikuormituksen tapauksessa, syöttökaukalo sormi- ja kytkentäsuojauksella ja PE-kilpi, joka suojaa leikkuuteriä ja moottoria peukaloinnilta ja vesiroiskeilta.Tämä tuote lisättiin koriin