Sähkoinen hedelmämurskain Fruit Shark
sähkoinen omenarouhija - hedelmämurskain Fruit Shark

Valitse määrä
Valitse määrä
Saatavuus:
ilmainen toimitus

Fruit Shark on kompakti ja korkean tuottavuuden hedelmämurskain. Murskaimessa on nopeasti pyörivä levy terällä, joka murskaa hedelmät. Silputtu mäski kerätään koneen alla olevaan astiaan. Astia murskatulle omenalle kuuluu sarjaan. Mäskin optimi koostumus takaa parhaimman mehun puristuksesta.

  • Tuottavuus: jopa 500 kg tunnissa
  • Teho: 1,1 kW / 16A
  • Nopeus: 2800 rpm
  • Korkeus: 68 cm
  • Leveys: 37 cm
  • Pituus: 54 cm
  • Paino 26 kg
  • Toimii 230V virtalähteellä 

Sähkoinen hedelmämurskain Fruit Shark

Fruit Shark murskain on tarkoitettettu tavallisille käyttäjille, mökkeilijöille, puutarhureille ja terveellisen elämäntyylin harrastelijoille. Se avustaa suuresti omenien, päärynöiden, viinimarjoen ja muiden hedelmien käsittelyssä, jotka vaativat toistuvaa puristamista. 

Murskain on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka takaa hygienisen käytön, siistin ulkonäön, korkean kestävyyden sekä pitkän palveluiän. Murskaimen moottorin teho on 1,1 kW (230 V). Murskain on hedelmien käsittelyyn esim. erityisesti omenien ja muille puristetuille hedelmille. Hedelmät murskataan erittäin nopealla ja yksinkertaisella tavalla. Murskatun aineksen koostumus on sopiva jatkokäsittelylle puristukseen, joka varmistaa parhaimman mehusaannon. Fruit Shark murskaimella voidaan käsitellä myös kivellisiä hedelmiä.
 
Murskain käsittelee hedelmiä erittäin nopeasti. Iltapäivän aikana 1 henkilö voi käsitellä vähintään 1000 kg hedelmiä. Jotta työskentely tehostuu ja käsiteltyjen hedelmien määrä kasvaa, suosittelemme tiimissä työskentelyä ja ostamaan toisen kuljeutsastian murskaimelle. Mahdollisuus vaihtaa astioita jatkuvasti tuplaa työsi tehokkuuden. Kahdella henkilöllä ja kahdella astialla voit helposti käsitellä vähintään 2000 kg puolikkaan työpäivän aikana. Suosittelemme perinteistä hedelmäpuristinta lisäkäsittelyä varten.

Lataa Fruit Shark murskaimen käyttöohje:Tämä tuote lisättiin koriin