Hillon keittosäiliöt sähköisellä sekoittimella 20-120 l

Keittosäiliöt sähköisellä sekoittimella hillon tai marmeladin tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista ja niiden ympärillä on haudutusastia, joka on ruostumatonta terästä. Tarjolla on säiliöitä lukuisina eri kokoina 20 - 120 l. 

Hillon keittosäiliöt sähköisellä sekoittimella 20-120 l

Malli

M20EL

M20ESt

M28E

M38E

M48E

M60E

M80E

M100E

M120E

Tilavuus

20 l

20 l

28 l

38 l

48 l

60 l

80 l

100 l

120 l

Lämmitysasetusten määrä

3

3

3

6

6

6

6

6

6

Teho

3,5 kW

4,5 kW

4,5 kW

6 kW

6 kW

6 kW

9 kW

9 kW

10,5 kW

Lämmittimen liitäntä

230 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

380 V

Mikserin liitäntä

230 V

230 V

230 V

230 V

230 V

230 V

230 V

230 V

230 V

Sekoittimen nopeus

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

25 rmp

Paino

45 kg

40 kg

45 kg

55 kg

60 kg

65 kg

70 kg

75 kg

75 kg


Keittoastiat sähkökuumennuksella marmeladin ja hillon tuottamiseen. Säiliöt ovat valmistettu kuparista, joka sopii parhaiten hillon käsittelyyn. Kupari vähentää bakteerien määrää ja takaa näin paremman säilyvyyden hillolle. Keittäminen kuparisäiliössä takaa optimin maun ja ulkonäön. Esimerkiksi marmeladin tai hillon väri on luonnollisempi, kun ne keitetään kuparisäiliöissä ja niihin ei lisätä keinotekoisia väriaineita (esim. mansikkahillot). Joten kupari vähentää säilöntäaineiden ja keinotekoisten väriaineiden määrää!
 
Säiliöt ovat varustettu sähköisellä sekoittimella, painemittarilla, varoventtiileillä ja täyttösuppilolla. Keittosäiliön kansi on valmistettu ruostumattomasta teräksessä, ja se on kaksiosainen. Kannen pienemmän osan alla on ritilä, jota voidaan käyttää ainesosien tai sokerin lisäämiseen. Kannen suurempi osa avaa säiliön koko yläosan, jonka ansiosta se on helppo tyhjentää ja puhdistaa. Keittosäiliöillä on joko 3 tai 6 eri lämmitysasetusta, joka riippuu mallin koosta.