Nopea toimitus kotiisi tai suoraan omenapuutarhaasi. Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille
hydraulinen mehupuristin 18l

Hydraulinen mehupuristin Vares 18L / 2T

Hinta EUR
Saatavuus:

Klassinen mehupuristin vahvalla rakenteella sekä 18 litraisella korilla ja 2T hydraulisella tunkilla. Kaikki mehuun koskettavat osat ovat ruostumatonta terästä. Valmistettu Tšekissä. 

  • Korin tilavuus: 18 litraa
  • Tunkin puristusvoima: 2000 kg
  • Paino: 33 kg
  • Korin korkeus: 37 cm
  • Korin halkaisija: 25 cm
  • Sisältää suodatinpussin

TEKNISET TIEDOT

Erittäin kätevä ja jykevä puristin on pienempi, ja sillä on 18 litrainen kori ja 2T hydraulinen tunkki 2000 kg nostovoimalla. Sen suurin etu on sen erinomainen käsiteltävyys puristuksen aikana. Tunkkia ei tarvitse poistaa. Puristus tapahtuu kolmessa vaiheessa. Säätääksesi vaiheiden välillä puristuksen aikana, käytä ylempää tankoa, jolla on kolme aukkoa. Aloita puristus asettamalla puristin alimpaan aukkoon. Puristuksen jälkeen aseta puristin korkeampaan aukkoon ja toista prosessi. Viimeistele puristus asettamalla puristin ylimpään aukkoon. Tällöin tunkin puristuskyky on suurimmillaan. Puristaminen on helppoa ja nopeaa.

Korin tilavuus 18 l vastaa Fruit Shark silppurin yhden astian tilavuutta. Puristuskori on valmistettu 3mm paksusta ruostumattomasta teräksestä ja puristuslevy on 6 mm paksua ruostumatonta terästä.

Jotta voidaan ylläpitää parhainta mahdollista puhtautta hedelmämehulle sekä nopeuttaa ja helpottaa käsittelyä täytön ja tyhjennyksen aikana, suosittelemme suodatinpussin käyttämistä puristimen sisällä. Mehua ei tarvitse suodattaa myöhemmin.

Lataa tuotteen esite:
hydraulinen mehupuristin 18l

Tämä tuote lisättiin koriin

Jatka ostoksia